Στο σφυρί βγαίνει η εμβληματική επένδυση του Δ. Κοντομηνά στον Τουρισμό στην Αργολίδα

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά , του επιχειρηματία που ξεκίνησε από τον ασφαλιστικό κλάδο με δημιούργημά του την Interamerican, βγαίνει στο σφυρί η εμβληματική του επένδυση  σε κτήμα με συγκρότημα κατοικιών στη θέση Σκάλωμα στο Μετόχι Αργολίδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα  στο ot.gr  το τίμημα ανέρχεται στα 15,9 εκατ.  ευρώ και επισπεύδον του πλειστηριασμού είναι η Eurobank, που στρέφεται εναντίον της εταιρείας «Ελληνικές Ξενοδοχειακές και Γεωργικές Επιχειρήσεις Garden Beach», η οποία συστάθηκε το 1967 και φέρεται να έχει έδρα στο 40,2ο χιλιόμετρο της Αττικής οδού και Μεσογείων, στη διεύθυνση δηλαδή που κάποτε στέγαζε το αρχηγείο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Για τους πλειστηριασμούς σε βάρος της «Ελληνικαί Ξενοδοχειακαί Τουριστικαί και Γεωργικαί Επιχειρήσεις Garden Beach» η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται σε 15.113.852,19 ευρώ.

Για το υπόλοιπο ποσοστό 5% εξ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας των παραπάνω ακινήτων που ανήκε στην «Διευρωπαϊκή Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων-Οικονομοτεχνικών Μελετών-Τουριστικών και Εμπορικών Επιχειρήσεων» η συνολική τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στις 795.465,89 ευρώ.

Επομένως, για το 100% της κυριότητας η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται στα 15.909.316 ευρώ. ΄Πηγή :ot.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *