Στρατηγική Συνεργασία ΕΙΑΣ και InsuranceWebinars.gr

Με μια κίνηση που ξεφεύγει από τα τετριμμένα και υλοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διαπιστωμένη ανάγκη Συνένωσης Δυνάμεων στην ασφαλιστική αγορά, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) και το Insurancewebinars.gr ενώνουν την εμπειρία τους και την τεχνογνωσία τους και δημιουργούν το “αύριο” των σεμιναρίων, τα webinars, σε όφελος όλης της αγοράς και κυρίως για την επόμενη γενιά ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων!

5745Η από κοινού διοργάνωση διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) θα ενσωματώσει την εμπειρία των 27 ετών του ΕΙΑΣ στην εκπαίδευση των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς και την τεχνογνωσία του insurancewebinars.gr, που πρώτο εισήγαγε στην χώρα μας τον θεσμό των διαδικτυακών σεμιναρίων για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.
Το ΕΙΑΣ θα προσφέρει την πολύτιμη γνώση και εμπειρία του στην κατάρτιση του εκπαιδευτικού προγράμματος, στην ειδική θεματολογία και στην εξεύρεση των κατάλληλων εισηγητών, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, ενώ από την άλλη πλευρά το insurancewebinars.gr θα στηρίζει το εκπαιδευτικό έργο σε όλα τα επίπεδα της οργάνωσης, της προβολής, της προώθησης και βεβαίως της διεξαγωγής των webinars, με τη διάθεση και την αναγκαία παραμετροποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Πέραν αυτών, το insurancewebinars.gr θα εργάζεται συνεχώς στην κατεύθυνση της δημιουργίας ακόμη πιο βελτιωμένων και καινοτόμων μεθόδων διεξαγωγής των σεμιναρίων, αλλά και της εισαγωγής ακόμη πιο σύγχρονων τρόπων διδασκαλίας και ενεργού διασύνδεσης των συμμετεχόντων, γεγονότα που θα υλοποιεί μαζί με το ΕΙΑΣ.
Ο Δρ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ, δήλωσε για την σύμπραξη αυτή τα εξής:
«Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, ως ο θεσμικός εκπαιδευτικός φορέας της Ασφαλιστικής Αγοράς, έχει ως βασική προτεραιότητά του τη συνεχή ενίσχυση των γνώσεων όλων των στελεχών και διαμεσολαβητών της ασφαλιστικής μας αγοράς. Το ΕΙΑΣ, ανταποκρινόμενο στις νέες προκλήσεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας και λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς μας και τα νέα δεδομένα της διαμεσολάβησης, διευρύνει τους ορίζοντές του και μέσα από τη σημαντική νέα συνεργασία του με το insurancewebinars.gr απευθύνεται πλέον και στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα (που «διψούν» για εκπαίδευση) με σύγχρονα και πρωτοποριακά διαδικτυακά σεμινάρια από καταξιωμένους εισηγητές-συνεργάτες του ΕΙΑΣ. Οι εποχές αλλάζουν, η αγορά μας αλλάζει και θα αλλάξει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Οι εξελίξεις τρέχουν και η εκπαίδευση των στελεχών σε όλες τις βαθμίδες είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη και αναγκαία».
Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του insurancewebinars.gr ανέφερε τα εξής:
«Η συνεργασία μας με το ΕΙΑΣ σημαίνει πολλά και ταυτόχρονα στέλνει πολλά μηνύματα. Σημαίνει ωριμότητα σκέψης, σημαίνει υπέρβαση της καθημερινότητας και των κακώς εννοούμενων αντιπαλοτήτων στην αγορά μας. Κοινός στόχος η συνολική αναβάθμιση της ασφαλιστικής μας αγοράς, η ανύψωση της ασφαλιστικής συνείδησης και η περαιτέρω ενίσχυση και στήριξη του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, μέσω παροχής σύγχρονης, συνεχούς, ποιοτικής και αποτελεσματικής εκπαίδευσης. Όταν η εμπειρία 27 ετών συναντάει την καινοτομία και τους σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης, τότε σίγουρα αυτό που δημιουργείται είναι ό,τι καλύτερο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί από τον Σεπτέμβριο 2014 η εκπαίδευση στον κλάδο μας ανεβαίνει πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *