Στρατηγική συνεργασία Ομίλου ΙΑΣΩ με την ΙNG

Στρατηγική συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ING, ξεκίνησε ο Όμιλος ΙΑΣΩ , για το σύνολο των κλινικών του Ομίλου.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι ασφαλισμένοι της ING Ελλάδος με ατομικά ή και ομαδικά συμβόλαια, θα απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στις κλινικές του Ομίλου (Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ GENERAL, ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ και ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ). Η συμφωνία περιλαμβάνει και τοκετούς καθώς και σημαντικά προνόμια πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Για την έναρξη της συμφωνίας, πραγματοποιήθηκε σχετική εκδήλωση στο Μαιευτήριο Ιασώ στο Μαρούσι, κατά την οποία, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΙΑΣΩ κ. Εμμ. Δουλγεράκης παρουσίασε την πορεία και τις υπηρεσίες του Ομίλου, υπογράμμισε τη σημασία της νέας αυτής συνεργασίας για το ΙΑΣΩ, και τόνισε πως ο Όμιλος προσβλέπει στρατηγικά σε συμμαχίες με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Ο κ. Δουλγεράκης σημείωσε επίσης, πως στόχος των κλινικών του Ομίλου είναι να προσφέρουν τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό ασθενή. Στην εκδήλωση, παρευρέθησαν στελέχη των κεντρικών γραφείων και του Δικτύου Πωλήσεων της ING και μέλη του Δ.Σ. του ΙΑΣΩ.

Ακολουθήστε μας στο Google News

660Η Κλινική ΙΑΣΩ αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της μαιευτικής και της γυναικολογίας και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μαιευτήρια της Ευρώπης, καλύπτοντας όλα τα περιστατικά, καθώς και ένα εκτεταμένο φάσμα διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών. Η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENΕRAL αποτελεί ένα πρότυπο νοσηλευτήριο, εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό προσφέροντας διευρυμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών – συνεργατών όλων των ειδικοτήτων. Η Παιδιατρική κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, η νεότερη και πιο σύγχρονη Παιδιατρική Κλινική στην Ελλάδα παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών, ενώ τέλος το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι ένα ίδρυµα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισµένο µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισµό και µε τη συνδροµή των κορυφαίων ιατρών συνεργατών της Θεσσαλίας. Όλες οι κλινικές του Ομίλου ΙΑΣΩ είναι πιστοποιημένες κατά τα διεθνή πρότυπα TEMOS International και ISO 9001:2008 και συνεργάζονται με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για το σύνολο των υπηρεσιών τους.

O Όμιλος ING αποτελεί έναν παγκόσμιο χρηματοοικονομικό οργανισμό, ολλανδικής προέλευσης. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1980 παρέχοντας υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες υγείας, ζωής, σύνταξης και αποταμίευσης. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με τον τρόπο που οι ίδιοι οι πελάτες επιλέγουν: δηλαδή με υποδειγματική εξυπηρέτηση, ευκολία και σε ανταγωνιστικές τιμές. Στον τομέα της ασφάλισης υγείας, η ING Ελλάδος διαθέτει μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία, προσφέροντας ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και επιλέγοντας συνεργασίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους ασφαλισμένους της.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *