Στρατηγική συνεργασία, σε παραγωγική βάση, της Interasco με τις Ασφάλειες Νταλιάνη

Τη στρατηγική τους συνεργασία σε παραγωγική βάση στην ασφαλιστική αγορά της Βόρειας Ελλάδας ανακοίνωσαν χθες  οι εταιρείες Νταλιάνη και Interasco στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο εταιρείες συστεγάζονται ήδη στο υποκατάστημα της Interasco στην οδό Ανδριανουπόλεως, ενώ, όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής των Ασφαλειών Νταλιάνη θα κατευθυνθεί στην Interasco.

Η Interasco μετρά 127 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία, από το 1891 που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη η προκάτοχος της. Από το 2006 μέχρι σήμερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά ως θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services, που είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός όμιλος στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η Νταλιάνη EΠΕ ιδρύθηκε από την Αγγελική Νταλιάνη και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη από τη δεκαετία του 1970. Είναι το παλαιότερο ασφαλιστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης καλύπτοντας όλο το φάσμα των ασφαλιστικών υπηρεσιών. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΕΜΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων).

Πηγή: voria.gr



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *