Στρατηγική συνεργασία Infotrust Α.Ε. – H.B.U. O.E.

Η Infotrust Α.Ε. και η H.B.U. O.E. ανακοινώνουν την στρατηγική τους συνεργασία με βασικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη στην αγορά της Β. Ελλάδος.

Ο κ. Θάνος Κουλουτμπάνης Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Infotrust Α.Ε. ανέφερε πως «η σύμπραξη με την H.B.U. Ο.Ε. αποτελεί την αρχή μιας σειράς συνεργασιών με αξιόπιστες εταιρείες διαμεσολάβησης, οι οποίες συμβαδίζουν με την φιλοσοφία της Infotrust».

Ακολουθήστε μας στο Google News

Από την πλευρά του ο κ. Τελιορίδης υπεύθυνος ανάπτυξης της H.B.U. O.E. δήλωσε πως «η νέα αυτή συνεργασία έχει ως σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων για τους συνεργάτες και τους πελάτες της H.B.U. Ο.Ε. και ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Infotrust θα αποτελέσει τον βασικό συνεργάτη μας για τα επόμενα πολλά χρόνια».

Η H.B.U. και η Infotrust θα συνεργαστούν μεταξύ άλλων στην προώθηση εξειδικευμένων ασφαλιστικών προϊόντων, στην ανάπτυξη πλατφορμών για την ακόμη γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και στη δημιουργία νέων ασφαλιστικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες καταναλωτών και επιχειρήσεων.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *