Στρατηγικός επενδυτής στη πρώτη Insurtech ασφαλιστική ζωής η Allianz

Στρατηγικός επενδυτής στη πρώτη Insurtech ασφαλιστική ζωής η Allianz

Η Insurtech Startup Ladder εξασφάλισε στρατηγική επένδυση ύψους $ 10 εκατομμυρίων από την Allianz Life Ventures και την Northwestern Mutual Future Ventures.

Η Ladder, με έδρα τη Μέκκα της τεχνολογίας Palo Alto, είναι η πρώτη Insurtech Startup εταιρία που επενδύει στις ασφάλειες ζωής με χρήση τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης, φιλοδοξώντας να γίνει στο μέλλον ηγέτης στις ασφαλίσεις ζωής. Η εταιρία έχει μόλις συγκεντρώσει μια στρατηγική επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων από δύο από τις πιο γνωστές εταιρίες στον κλάδο των ασφαλιστικών εταιριών: Allianz Life Ventures και Northwestern Mutual Future Ventures. Αυτή η επένδυση επεκτείνει τη χρηματοδότηση της Ladder σε συνολικό ποσό 40 εκατομμυρίων δολαρίων και θα χρησιμοποιηθεί για να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ανάπτυξη – ειδικά την πρόσληψη μηχανικών, εμπόρων και ομάδων που εστιάζουν στο προϊόν.

“Έχουμε εντυπωσιαστεί όλο και περισσότερο από τις καινοτομίες που φέρνει η Ladder στην αγορά”, δήλωσε η Emily Reitan, αντιπρόεδρος της στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης της Allianz Life. “Η ασφάλιση ζωής είναι κρίσιμη συνιστώσα οποιουδήποτε στερεού χρηματοοικονομικού σχεδίου και τόσο η Allianz Life και η Ladder έχουν κοινό στόχο να εξασφαλίσουν ότι οι Αμερικανοί έχουν την κατάλληλη προστασία για να βοηθήσουν στην επίτευξη των οικονομικών τους στόχων”.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Ladder εκσυγχρονίζει τη διαδικασία αγοράς ασφάλισης ζωής, καθιστώντας την απλούστερη και πιο βολική για τους καταναλωτές στοχεύοντας στην εξάλειψη της πολυπλοκότητας για την αγορά της.

“Ξεκινήσαμε να εισαγάγουμε την καινοτομία που επικεντρώνεται στον πελάτη σε μια καθιερωμένη βιομηχανία”, δήλωσε ο Jamie Hale, CEO και συνιδρυτής της Ladder. “Έχουμε αποδείξει ότι οι καταναλωτές είναι έτοιμοι για μια σύγχρονη λύση για την ασφάλιση ζωής και έχουμε την τιμή να αναγνωριστούμε από την Allianz Life και την Northwestern Mutual Future Ventures. Είμαστε αποφασισμένοι να επιταχύνουμε την εξέλιξη και την ψηφιοποίηση της ασφάλειας ζωής , συνεχίζοντας παράλληλα τη μείωση του κόστους της βιομηχανίας. ”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση ladderlife.com

Φωτογραφία: Η ομάδα που είναι επικεφαλής της LadderPost Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *