Συμφωνία συνεργασίας της ΑΧΑ Ασφαλιστικής με την Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ»

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική, στοχεύοντας στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών και στη διασφάλιση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων της, προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την κλινική ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ στη Θεσσαλονίκη.
Με τη συμφωνία αυτή διευρύνεται το δίκτυο των συμβεβλημένων με την ΑΧΑ νοσηλευτηρίων, ιδιαίτερα στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας όπου η ΑΧΑ Ασφαλιστική έχει σταθερή παρουσία. Πλέον, οι κάτοχοι προγραμμάτων νοσοκομειακής περίθαλψης μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Αγίου Λουκά έχοντας απευθείας κάλυψη των δαπανών που θα πραγματοποιήσουν από την ΑΧΑ Ασφαλιστική. Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι δεν θα επιβαρύνονται με τη δαπάνη του Φ.Π.Α. σε περίπτωση νοσηλείας τους, όπως συμβαίνει σε όλα τα συμβεβλημένα με την ΑΧΑ νοσηλευτήρια.
Η συνεργασία εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια της ΑΧΑ να παρέχει στους πελάτες της ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή τους.
Η κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», γνωστή ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα για το επίπεδο των υπηρεσιών της, έχει δυναμικότητα 278 κλινών και βρίσκεται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. Επίσης, καλύπτει όλο το φάσμα των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων και διαθέτει τεχνολογικό εξοπλισμό σύγχρονο και πλήρη, ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *