Συμφωνία της Enterprise Insurance Ηellas για μεταφορά των σε ισχύ συμβολαίων στην DALLBOGG


Σύμφωνα με ανακοίνωση, της Enterprise Hellas S.A, προς το δίκτυο των συνεργατών της, τα σε ισχύ συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου από την Δευτέρα 24/10/2016 μεταφέρονται στην DALLBOGG.

241421

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Enterprise Hellas S.A. στις 21/10/2016.

“Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, σχετικά με την πρόθεση του προσωρινού εκκαθαριστή της εταιρίας, να προχωρήσει σε τερματισμό της κάλυψης των ασφαλιστηρίων της Enterprise Insurance Company Plc (EIC) την 26η Οκτωβρίου 2016, σας πληροφορούμε τα εξής:

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από τις 2 Οκτωβρίου, η Enterprise Hellas ξεκίνησε συζητήσεις με ασφαλιστικές εταιρίες της Ελληνικής Αγοράς για να αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό, ώστε να μην αφήσει κανέναν κάτοχο ασφαλιστηρίου της EIC χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και αντίστοιχα κανέναν από εσάς, ως διαμεσολαβητή, εκτεθειμένο.

Η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας έγινε με γνώμονα την συνέχιση της κάλυψης όλων των ασφαλισμένων από τις 26/10/2016 και έως την λήξη κάθε συμβολαίου της EIC, αλλά και την δυνατότητα να αντιμετωπισθεί μηχανογραφικά το όλο εγχείρημα και από τις δύο πλευρές χωρίς προβλήματα και στα στενά χρονικά πλαίσια που μας επέβαλλαν οι περιστάσεις.

Η υλοποίηση της συμφωνίας μας επιτεύχθηκε με την DALLBOGG ασφαλιστική μέσω της Europrotection Insurance Brokers και αναλάβαμε το κόστος αυτής εξ ολοκλήρου, ώστε την Δευτέρα 24/10/2016 να έχετε στην διάθεσή σας για εκτύπωση τα σχετικά πιστοποιητικά κάλυψης (μέσω email), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, όπως σας είχαμε υποσχεθεί, προκειμένου να τα παραδώσετε στους ασφαλισμένους πελάτες σας.

Η DALLBOGG, είναι μια ασφαλιστική εταιρεία Ελβετικών συμφερόντων με έδρα την Σόφια Βουλγαρίας, ιδρύθηκε το 2008 και αντασφαλίζεται για το χαρτοφυλάκιο της Ελληνικής αγοράς από τον Ελβετικό κολοσσό Swiss Re.

Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πρώην ασφαλισμένων της EIC, η 24ωρη εξυπηρέτηση των καλύψεων “Φροντίδα Ατυχήματος” και “Οδική Βοήθεια” θα συνεχιστεί κανονικά μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο τηλέφωνο 211 10 36555.”

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *