Συνάντηση αφιερωμένη στους ιατρούς και στο προσωπικό από το Therapis General Hospital

Με μεγάλη συμμετοχή ιατρών, ικανοποίηση για την έως σήμερα υψηλή απόδοση και εξαγγελίες για ακόμη πιο ισχυρή ανάπτυξη του Therapis General Hospital τα επόμενα χρόνια, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του ανθρώπινου δυναμικού του νοσοκομείου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, προσδιορίστηκε η επιτυχής εξέλιξη του νοσοκομείου, ανακοινώθηκαν άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδια και απευθύνθηκε ανοικτή πρόσκληση στο ιατρικό και επιστημονικό δυναμικό να συμμετέχει ενεργά  στην προσπάθεια για την περαιτέρω ανάδειξη του Therapis General Hospital. 

Η συνάντηση οργανώθηκε για να αποδοθεί τιμή στην εργασία όλων όσων συνέβαλαν καθοριστικά στα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, που ανέδειξαν το Therapis General Hospital ως μια μονάδα με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά στον τομέα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Υγείας, αλλά και για να επικοινωνηθεί η σημαντικά υψηλή θέση αποδοχής και αναγνώρισης που πολύ γρήγορα βρέθηκε το νοσοκομείο.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου ευχαρίστησε όλους και επισήμανε με ικανοποίηση τη σημαντική συλλογική προσπάθεια, το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό και όλη την λειτουργική ομάδα,  η οποία έφερε ευδιάκριτα αποτελέσματα. Με αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα οι εκπρόσωποι του Therapis General Hospital δήλωσαν το ενδιαφέρον τους να «διευρυνθεί  ακόμη περισσότερο ο κύκλος ιατρών συνεργατών, και να ανέβει υψηλότερα η αναγνωρισιμότητα του νοσοκομείου».

 Ο πρόεδρος του Therapis General Hospital κ. Παναγιώτης Τεκερλέκης εκκίνησε την συνάντηση με ευχαριστίες στους παριστάμενους ιατρούς, συνεργάτες και το προσωπικό του νοσοκομείου. Τόνισε την συμβολή τους στην εκκίνηση και λειτουργία του νοσοκομείου και ανέδειξε το κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης που έχει διαμορφωθεί. Κλείνοντας τόνισε: «Είναι η στιγμή να συσπειρωθούμε ακόμη περισσότερο ως ομάδα και να ωθήσουμε το νοσοκομείο μας ακόμη υψηλότερα». 

«Το όραμά μας έγινε πραγματικότητα και με την συμβολή σας θα πάμε ακόμη υψηλότερα» τόνισε ο Αντιπρόεδρος του νοσοκομείου κ. Σταύρος Αδαμόπουλος στον δικό του χαιρετισμό. Χαρακτήρισε το Therapis General Hospital «ως νοσοκομείο αναφοράς, φιλικό και πρότυπο στις παροχές και τις λειτουργίες του». Ακόμα, επισήμανε ότι: «Διαθέτουμε στους πολίτες άριστες ιατρικές υπηρεσίες. Προχωράμε με δύναμη  και αποφασιστικότητα. Τα καλύτερα έπονται. Είστε η κινητήριος δύναμη του νοσοκομείου μας και εμείς θα σας στηρίξουμε να ασκείτε το λειτούργημά σας με ασφάλεια».

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Φυτηλάς, ανέδειξε τον πυρήνα συνεργατών, οι οποίοι πλαισίωσαν το εγχείρημα αποτελεσματικά, ώστε να επιτευχθεί τόσο γρήγορα ο πρώτος στόχος της αναγνώρισης και της ανάδειξης των όσων σημαντικών το νοσοκομείο προσφέρει στους συνεργάτες και φυσικά στους πολίτες που το εμπιστεύονται. Το όραμα, είπε ο κ. Φυτηλάς «γίνεται πραγματικότητα. Έχουμε δημιουργήσει ένα ιδιωτικό νοσοκομείο – πρότυπο σε κάθε του υπηρεσία. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια. Εφαρμόζονται τεχνολογίες αιχμής, ψηφιοποίηση των υπηρεσιών μας, smart συστήματα υποβοήθησης του ιατρικού έργου. Διαμορφώνουμε προσιτό κόστος νοσηλείας και μεριμνούμε για να υπάρχει ένα ζεστό περιβάλλον για όλους. Στον άμεσο σχεδιασμό μας είναι: η λειτουργία νέων τμημάτων-κλινικών, η σύναψη συμβάσεων και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες, πέραν αυτών που ήδη υπάρχει συνεργασία. Εξελίσσεται η έναρξη λειτουργίας ειδικού τμήματος για επείγοντα περιστατικά, προχωρεί η εγκατάσταση ψηφιακού αγγειογράφου, και συνεχίζεται η επέκταση του νοσοκομείου χωροταξικά, προκειμένου να εγκατασταθεί μαγνητικός τομογράφος». Απευθυνόμενος στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ανέφερε: «Να το θεωρείτε δικό σας νοσοκομείο. Να καθιερώσουμε στον ιατρικό κόσμο, όλοι μαζί,  την ομάδα του Therapis General Hospital. Είναι απόφαση της διοίκησης να στηριχθούν οι ιατροί στην καθημερινότητά τους, στην εργασία τους, στην ανάπτυξή τους. Στο πλαίσιο αυτό συστήνεται Ειδική Επιστημονική Επιτροπή-Συμβούλιο, το οποίο είναι ανοικτό στην επικοινωνία με την ιατρική μας ομάδα”.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *