Συναντήσεις της Euroins Ελλάδος με την ΕΑΕΕ και την Τράπεζα της Ελλάδος

Πρωτοβουλία ενημέρωσης των αρμόδιων ελληνικών φορέων σχετικά με την ανάπτυξη των εργασιών, την ενδυνάμωση των οικονομικών μεγεθών και τον στρατηγικό της σχεδιασμό για τα επόμενα έτη έλαβε η Euroins Ελλάδος, υποκατάστημα της Βουλγαρικής ασφαλιστικής εταιρείας Euroins Insurance AD, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας που αναφέρει τα παρακάτω:

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου η διοίκηση της Euroins Ελλάδος, εκπροσωπούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Evgeny Ignatov και τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Αθανάσιο Ι. Σμυρνή, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Σαρρηγεωργίου Αλέξανδρο και τη Γενική Διευθύντρια της Ένωσης κα. Ελίνα Παπασπυροπούλου, στους οποίους παρείχαν αναλυτική ενημέρωση αναφορικά με τα εύρωστα οικονομικά μεγέθη και την εδραίωση του ελληνικού υποκαταστήματος στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, η διοίκηση της Euroins Ελλάδος συναντήθηκε με το επιτελείο της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος, υπό τον Διευθυντή κ. Σταύρο Κωνσταντά, το οποίο ενημέρωσε σχετικά με την αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας στην Ελλάδα.

Η Επιτροπή Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας (FSC) της Βουλγαρίας, σε σχετική της ανακοίνωση την Παρασκευή 17 Μαρτίου, διαβεβαιώνει δε ότι, ως αποτέλεσμα της εποπτείας που ασκείται από την FSC, δεν έχουν διαπιστωθεί προβλήματα που αφορούν στη φερεγγυότητα των μεμονωμένων εταιρειών του ομίλου Euroins Insurance Group (EIG) ή του Ομίλου συνολικά.

Η EUROINS Ελλάδος βρίσκεται σταθερά δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες της και σχεδιάζει δυναμικά την περαιτέρω διείσδυση της στην ελληνική αγορά με είσοδο νέων ασφαλιστικών προϊόντων στους τομείς της ασφάλισης κατοικίας, προσωπικού ατυχήματος, και υγείας, μεταξύ άλλων.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *