Συνεργασία μεταξύ της ARAG–ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και της πρακτορειακής εταιρίας ΣΧΗΜΑ AE


Πρόσφατα υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας μεταξύ της ARAG–ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και της πρακτορειακής εταιρίας ΣΧΗΜΑ AE.
Με την συνεργασία αυτή η ΣΧΗΜΑ ΑΕ θέτει στην διάθεση του δικτύου της όλη την γκάμα προϊόντων Νομικής Προστασίας της ARAG, από τα παραδοσιακά , κλασικά δηλ. για το αυτοκίνητο, την οικογένεια, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις, τα σκάφη, την μίσθωση και εκμίσθωση ακινήτων κλπ. μέχρι τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα δηλ. για τις ειδικές ομάδες ασφάλισης όπως στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, υπάλληλοι ιδιωτικού & δημόσιου τομέα, ιατροί, νοσηλευτές, διαμεσολαβούντες κλπ που η ARAG έχει διαμορφώσει αποκλειστικά για τις ανάγκες τους.
Πλεονέκτημα της συνεργασίας για το δίκτυο της ΣΧΗΜΑ ΑΕ είναι η διάθεση των παραπάνω προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ειδικά διαμορφωμένες για τη περίσταση και κυρίως η εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών περιπτώσεων που εγγυάται η ARAG με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που διαθέτει.
Όλα αυτά, μέσα στο απαραίτητο πλαίσιο ποιότητας, διαφάνειας και σοβαρότητας που το προφίλ των δύο εταιριών εξασφαλίζει.
Μετά την υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας ο εκπρόσωπός της ARAG κ. Δημ. Τσεκούρας δήλωσε ότι πιστεύει πως η ΣΧΗΜΑ είναι από τις λίγες εταιρίες διαμεσολάβησης που είναι προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα και ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του αύριο. Ο εκπρόσωπός της ΣΧΗΜΑ κ. Βασ. Βαβυλουσάκης τοποθετώντας στο κέντρο του ενδιαφέροντός τον πελάτη και συνεργάτη δήλωσε πως με ιδιαίτερη χαρά διευρύνει την συνεργασία με εξειδικευμένες και καταξιωμένες εταιρίες στην αγορά, όπως η ARAG .
Και οι δύο εξέφρασαν την ικανοποίηση και την αισιοδοξία τους για την επιτυχή έκβαση των προσδοκιών τους.

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *