Συνεργασία σε προγράμματα υγείας της SOUTHEASTERN με ΙΜG Europe

Η SOUTHEASTERN Insurance Brokers Ltd. και η ΙΜG Europe ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με σκοπό την παροχή διεθνών προγραμμάτων υγείας παγκοσμίου φήμης στην ελληνική καθώς και στην ευρύτερη αγορά της Νοτιοανατολική Ευρώπης & Μεσογείου.

Τα πρωτοπόρα για την Ελλάδα προγράμματα υγείας Global Fusion της IMG είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά. Απευθύνονται σε άτομα και οικογένειες όλων των εθνικοτήτων, από 14 ημερών έως 74 ετών και διαθέτουν ένα ολοκληρωμένο φάσμα παροχών νοσοκομειακής και εξω-νοσοκομειακής περίθαλψης σε πολύ οικονομικά ασφάλιστρα, ενώ προσφέρουν δυνατότητα ασφάλισης προϋπάρχουσων παθήσεων.

H IMG, International Medical Group είναι παγκόσμιος ηγέτης στη διεθνή ιατρική ασφάλιση. Ιδρύθηκε το 1990, με έδρα την Ινδιανάπολη των ΗΠΑ και έχει εξυπηρετήσει συνολικά πάνω από 1,000,000 πελάτες σε περισσότερες από 170 χώρες.
Διαθέτει 4 θυγατρικές εταιρίες μεταξύ των οποίων και την IMG Europe και απασχολεί περισσότερα από 250 άτομα για την διαχείριση χαρτοφυλακίου. H IMG Europe κέρδισε το βραβείο “Παρόχου Καλύτερης Διεθνούς Ιδιωτικής Ιατρικής Ασφάλισης” για το 2010 από το βρετανικού περιοδικού “Ασφάλιση Υγείας”.

Η νέα συνεργασία έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από δράσεις και προστίθεται στις ενέργειες σταδιακής εισχώρησης της SOUTHEASTERN στον κλάδο υγείας. Σημειώνεται ότι η τελευταία συνεργασία της εταιρίας στο τομέα της νοσοκομειακής περίθαλψης ήταν η αντιπροσώπευση της διεθνώς καταξιωμένης ΜediCare Ιnternational στην Ελλάδα.

Η εταιρία σχολίασε: «Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε στην Ελληνική αγορά και τις περιοχές της Νοτιανατολικής Ευρώπης & Μεσογείου προγράμματα παγκοσμίου εμβέλειας, τέτοιας ποιότητας και επιπέδου. Η συγκεκριμένη κίνηση της SOUTHEASTERN ανταποκρίνεται στις σημερινές οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις, καθότι τα προγράμματα προσφέρουν ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη που έχει πραγματική αξία αφού είναι ιδιαιτέρως προσιτά, αποδεικνύοντας έμπρακτα και με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη θέληση αλλά και τη δυνατότητα της SOUTHEASTERN να βρίσκεται ισχυρή στο πλευρό των συνεργατών της και των ασφαλισμένων.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλάνα GlobalFusion μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της SOUTHEASTERN www.seib.gr ή να καλέσετε στο 210 2024142 (εσωτ. 29).

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *