Συνεργασία στρατηγικής σημασίας Prime Insurance-ΙΑΣΩ General

Μια ακόμη σημαντική συνεργασία της ασφαλιστικής εταιρίας Prime Insurance ξεκινά. Αυτή τη φορά με τον Όμιλο ΙΑΣΩ, η οποία αφορά τη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENERAL.

 Αριστερά ο κ.Βασίλης Νιάρχος, Υπεύθυνος Κλάδου Υγείας Prime Insurance  Δεξιά ο κ.Αντώνης Χονδρονίκος, Σύμβουλος Διοίκησης ΙΑΣΩ General
Αριστερά ο κ.Βασίλης Νιάρχος, Υπεύθυνος Κλάδου Υγείας Prime Insurance
Δεξιά ο κ.Αντώνης Χονδρονίκος, Σύμβουλος Διοίκησης ΙΑΣΩ General
Μέσω αυτής της συνεργασίας οι ασφαλισμένοι της Prime Insurance, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στην παραπάνω κλινική του Ομίλου.
Ο κ. Βασίλης Νιάρχος Υπεύθυνος Υγείας της Prime Insurance επεσήμανε: «στόχος μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας και ειδικά με έναν από τους πλέον κορυφαίους Ομίλους που παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες όπως το ΙΑΣΩ».
Τη νέα αυτή συνεργασία, χαιρέτισε ο Σύμβουλος Διοίκησης της Γενικής Κλινικής ΙΑΣΩ GENERAL κ. Αντώνης Χονδρονίκος, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η συνεργασία μας με την ασφαλιστική εταιρεία Prime Insurance, η οποία είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, θα διευρύνει τον αριθμό των ανθρώπων που καλύπτονται ασφαλιστικά για τις υπηρεσίες του ΙΑΣΩ. Προσδοκούμε, μέσω της συνεργασίας αυτής να καλύψουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των ασθενών μας».
Η Prime Insurance προσβλέπει πάντα σε ισχυρές συνεργασίες και στοχεύει στη διασφάλιση των καλύτερων και ποιοτικότερων παροχών για τους πελάτες της.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *