Συνεργασία ΤΕΑΕΑΠΑΕ με Affidea σε έξω-νοσοκομειακές και διαγνωστικές εξετάσεις

Με πρωτοβουλία των εκπροσώπων της ΟΑΣΕ, το Επικουρικό ταμείο ΤΕΑΕΑΠΑΕ προχώρησε σε συνεργασία με τον γνωστό διεθνή όμιλο παροχής έξω-νοσοκομειακών και διαγνωστικών εξετάσεων AFFIDEA.

Λεπτομέρειες για το τι περιλαμβάνει η συμφωνία ανακοίνωσε η ΟΑΣΕ.
Η ΟΑΣΕ σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους της εταιρίας AFFIDEA, εξασφάλισε για όλα τα μέλη του Ταμείου (ασφαλισμένους, προστατευόμενα μέλη, συνταξιούχους) πλήθος διαγνωστικών αλλά και εξειδικευμένων εξετάσεων σε ειδικές τιμές και εκπτώσεις.
Δίδεται η δυνατότητα για επισκέψεις συνταγογράφησης εξετάσεων και φαρμάκων σε δίκτυο 2.500 ιατρών όλων των ειδικοτήτων, διαγνωστικές εξετάσεις με εφαρμογή τιμοκαταλόγου δημοσίου (ΦΕΚ) καθώς και δωρεάν ετήσιο check-up για όλους τους ασφαλισμένους του Ταμείου και τα εξαρτώμενα μέλη τους (συζύγους, τέκνα έως 23 ετών).
Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη γεωγραφική διασπορά των διαγνωστικών κέντρων του ομίλου AFFIDEA – ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ & EUROMEDICA (Αττική – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο – Χανιά – Καβάλα – Καλαμάτα και σε άλλες περιοχές) γιατί με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται για την συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΟΑΣΕ η πλήρης εξυπηρέτηση τους.
Η συνεργασία αυτή είναι η συνέχεια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η ομοσπονδία και το Επικουρικό Ταμείο (μετά την συνεργασία με ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα) για την όσο το δυνατόν πληρέστερη και αξιοπρεπή κάλυψη των αναγκών των μελών σε θέματα υγείας.
Το πρόγραμμα παροχών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΟΑΣΕ (www.oase.gr) του ΣΥΑΕ (www.syae.gr) και του Επικουρικού ταμείου (www.teaeapae) (Πληροφορίες δίνονται και από την Γραμματεία της ΟΑΣΕ στο τηλ 210-3616572)Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *