Συνεργασία της Glassdrive με την Εθνική Ασφαλιστική

Η επιτυχημένη συνεργασία της Glassdrive με την Εθνική Ασφαλιστική σφραγίστηκε με την υπογραφή σύμβασης, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη που δείχνει η μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία στην Ελλάδα, στις άριστες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει η Glassdrive.
Η συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Glassdrive είχε ξεκινήσει στις αρχές του 2009. Τα τρία αυτά χρόνια έχουν εξυπηρετηθεί εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι οποίοι επισκεύασαν ή αντικατέστησαν το κρύσταλλο του αυτοκινήτου τους σε έναν από τους 28 σταθμούς Glassdrive. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν επιβραβεύεται αλλά και αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας να παρέχουμε συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες. Η άρτια τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε σε συνδυασμό πάντα με τα γνήσια ανταλλακτικά είναι τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για να βγουν πάλι με ασφάλεια οι πελάτες μας στο δρόμο. Η υπογραφή αυτής της σύμβασης μας δίνει έναν ακόμη λόγο να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην επιλογή των πελατών και συνεργατών μας», δήλωσε ο κ. Κων/νος Δημητρουλάκης, Δ/νων Σύμβουλος της Saint-Gobain Autover Hellas.
Η Εθνική Ασφαλιστική, η μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρεία της χώρας, θέτοντας υψηλά πρότυπα όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες της επιθυμεί, μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, την αρτιότερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της μακριά από πολυπλοκότητες και γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Οι πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής εξυπηρετούνται με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, ταλαιπωρία ή οικονομική επιβάρυνση από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive το οποίο αποτελείται από 28 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες. Παράλληλα με το πέρας κάθε εργασίας όλοι οι πελάτες παραλαμβάνουν γραπτή εγγύηση εργασίας εφ’ όρου ζωής, πιστοποιητικό γνησιότητας κρυστάλλου και εγγύηση προϊόντος.


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *