Συνεργασία Υδρογείου Ασφαλιστικής με ΦΙΛΗΣGlass®

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική και η ΦΙΛΗΣGlass®ανακοινώνουν την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους που εγκαινιάστηκε στις αρχές Μαρτίου.
4587448Οι ασφαλισμένοι για θραύση κρυστάλλων πελάτες της Υδρογείου μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται στα συνεργεία της ΦΙΛΗΣGlass®με απλές διαδικασίες, χωρίς να ασχολούνται καθόλου με τον διακανονισμό της ζημιάς τους, χωρίς να απαιτείται πραγματογνωμοσύνη και χωρίς να πληρώνουν οι ίδιοι για την αποκατάστασή της.

Η συνεργασία με την ΦΙΛΗΣGlass® εξασφαλίζει στους πελάτες της Υδρογείου αμεσότητα, ταχύτητα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση, αξίες που αποτελούν προτεραιότητα και για τις δύο εταιρείες, μέσα από ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερα από 80 σημεία εξυπηρέτησης αλλά και τα κινητά συνεργεία έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών της ΦΙΛΗΣGlass®. Επιπλέον εξασφαλίζονται για τους οδηγούς πιστοποιημένα κρύσταλλα, γραπτή εγγύηση εργασιών, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και δυνατότητα Onlineραντεβού.

Ακολουθήστε μας στο Google News

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα μας συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Υδρόγειος.Η προσωπική και ανθρώπινη επαφή, οι σύγχρονες τεχνικές,η γνώση και η δυνατότητα προσαρμογής στις ραγδαίες εξελίξεις της ελληνικής αγοράς, είναι κάποιοι απ’ τους παράγοντες που καταστούν την εταιρία μας ευέλικτη και αξιόπιστη, για αυτό ολοένα και περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες μας εμπιστεύονται», ανέφερε σχετικά η Έλενα Φίλη, Γενική Διεύθυνση ΦΙΛΗΣGlass®.

«Η νέα μας συνεργασία με την ΦΙΛΗΣGlass®, μία καταξιωμένη στο χώρο της εταιρεία, ενισχύειτο δίκτυο των συνεργατών μας στον τομέα της θραύσης κρυστάλλων, εξασφαλίζοντας ένα διευρυμένο σύνολο άμεσων και ποιοτικών υπηρεσιών για τους ασφαλισμένους μας», δήλωσε με τη σειρά του ο Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *