Συνεργασία Doctor Care με Mondial Assistance

Επίσημη συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Mondial Assistance, ως ειδικό συμβεβλημένο Πολυϊατρείο, ξεκινά η Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care.

25151

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η Mondial Assistance, για περισσότερο από μισό αιώνα, παρέχει υποστήριξη και βοήθεια σε ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, εκατομμύρια πελάτες απευθύνονται στην Mondial Assistance για ταξιδιωτική ασφάλιση, βοήθεια και συμβουλές.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι τουρίστες ασφαλισμένοι της Mondial Assistance, οι οποίοι επισκέπτονται την Θεσσαλονίκη θα απολαμβάνουν προνόμια όπως απευθείας κάλυψη στην παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και παροχές προστιθέμενης αξίας στο Doctor Care, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα ως Παρασκευή 07:30 έως 21:00 και Σάββατο 09:00-15:00.

Οι ασφαλισμένοι της Mondial Assistance μπορούν να καλούν για ραντεβού όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, στο συντονιστικό κέντρο της Mondial.

Η πρόσβαση στο Doctor Care είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται Κουντουριώτου 7 & Παγγαίου 1, έναντι του λιμένος της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: voria.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *