Συνεργασία MG Insurance Stategy & Ξηρογιαννόπουλος ΙΚΕ για την ασφάλιση iphones & ipads της iStorm

Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησαν η MG Insurance Stategy – Μαλβίνα Γιαννιού & Ξηρογιαννόπουλος ΙΚΕ – Μεσίτες Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων με την iStorm – επίσημος retailer της Apple στην Ελλάδα – για την ασφάλιση των iphones και ipads που πωλούνται από το δίκτυο καταστημάτων της.
436732

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ασφάλισης κινητών και tablets που έχει δημιουργήσει και προωθεί στην ασφαλιστική αγορά η εταιρία ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ σε αποκλειστική συνεργασία με την GENERALI.

Με την συμφωνία αυτή η iStorm είναι πλέον σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της ένα εξειδικευμένο ασφαλιστικό προϊόν για την προστασία των υψηλών προδιαγραφών προϊόντων της που διακρίνονται για την τεχνολογία και την εξαιρετική ποιότητα τους. Ιδιαίτερα λειτουργική και χρήσιμη αποδεικνύεται ακόμη η χρήση της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας iplus, η οποία προσφέρει στον καταναλωτή πολλαπλές δυνατότητες.
Δυνατότητα εύκολης ολοκλήρωσης της διαδιακασίας ασφάλισης και άμεσης έκδοσης του σχετικού πιστοποιητικού.
Έγκυρη και πλήρη ενημέρωση για τα προνόμια και τις παροχές της πρωτοποριακής ασφαλιστικής κάλυψης.
Χρήσιμες πληροφορίες για τις διαδικασίες αποζημίωσης σε περίπτωση ζημιάς.

Επιπλέον, η συνεργασία μεταξύ δύο εταιριών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης αποδεικνύει εμπράκτως, για άλλη μία φορά, πως στοχευμένες επαγγελματικές συνέργειες τέτοιας μορφής είναι γόνιμες και αποτελεσματικές, συμβάλλουν στην επωφελή ανάπτυξη των συνεργαζόμενων μερών και παράλληλα προβάλλουν, αλλά και προάγουν τον θεσμό της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην ευρύτερη οικονομία και αγορά.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *