Συνεταιριστική Ασφαλιστική-Νέο προϊόν ασφάλισης Υγείας «Synet Ηealth for Αll»

Όπως προκύπτει από εγκύκλιο (που έχει το asfalisinet.gr )της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής προς τους συνεργάτες του δικτύου των συνεργατών της διαθέτει ένα νέο προϊόν ασφάλισης Υγείας, «Synet Ηealth for Αll».

Η εγκύκλιος στα σημεία που αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του προϊόντος έχει ως εξής :

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη όλων των ανθρώπων για πρόσβαση σε υπηρεσίες περίθαλψης και με γνώμονα την προσαρμογή μας στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, σχεδιάσαμε το Synet Ηealth for Αll, ένα καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης που παρέχει ένα πλήρες πακέτο καλύψεων και παροχών σε περίπτωση νοσηλείας, με προσιτό κόστος για όλους, δίνοντας τη δυνατότητα ασφάλισης και σε ανθρώπους που ανήκουν σε μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα.

Με το πρόγραμμα Synet Health for All καλύπτονται μέχρι ενός ανώτατου ορίου αποζημίωσης μια σειρά από έξοδα, όπως: νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης, One Day Clinic, χημειοθεραπείας, ακτινοθεραπείας, αιμοκάθαρσης και αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή.

Ειδικά για τα συμβεβλημένα νοσοκομεία καλύπτονται 100% τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά έως 500€.

Για τα δημόσια νοσοκομεία προβλέπονται σημαντικά επιδόματα, όπως επίδομα νοσηλείας 200€ ημερησίως και σε περίπτωση διενέργειας χειρουργικής επέμβασης καταβάλλεται χειρουργικό επίδομα έως 3.500€ αναλόγως τη βαρύτητα της επέμβασης.

Μια σημαντική παροχή του Synet Health for All είναι ότι καλύπτονται σε συγκεκριμένα όρια τα έξοδα αποθεραπείας / αποκατάστασης κλειστής νοσηλείας, καθώς και τα έξοδα φιλοξενίας σε δομές φροντίδας ηλικιωμένων.

Το ποσοστό κάλυψης του προγράμματος είναι 90% με ανώτατο ετήσιο όριο 120.000€ και αφορά ασφαλισμένους με ηλικία εισόδου από 1 μηνός έως 70 ετών.

Τα ετήσια ασφάλιστρα διαμορφώνονται σύμφωνα με την ηλικία του ασφαλιζόμενου και είναι άκρως ανταγωνιστικά. Ενδεικτικά το ετήσιο κόστος για έναν ασφαλισμένο ηλικίας 40 ετών είναι 303,13€. Το πρόγραμμα παρέχεται αποκλειστικά και μόνο με την Βασική κάλυψη «Απλή Ασφάλιση Θανάτου ετησίως ανανεούμενη (Π-80)» και απαιτείται ασφάλιστρο βασικής 3€.

Το Synet Ηealth for Αll είναι διαθέσιμο από σήμερα Παρασκευή 28/04/2023.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *