Συνεταιριστική Ασφαλιστική: 26ο Συνέδριο Πωλήσεων στη Μαδρίτη

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική πραγματοποίησε το 26ο της Συνέδριο Πωλήσεων, επιβραβεύοντας τους διακεκριμένους συνεργάτες της που πέτυχαν τους στόχους στις διάφορες κατηγορίες.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 02 Οκτωβρίου 2022, 90  συνεργάτες και μέλη της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής βρέθηκαν στη Μαδρίτη, όπου και πραγματοποιήθηκε, την 1η Οκτωβρίου, το 26ο Συνέδριο της Εταιρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Την εταιρεία εκπροσώπησαν, εκ μέρους της Διοίκησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Ζορμπάς και ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και εκπρόσωπος της UnipolSal, κ. Marc Guy Victor Sordoni.

Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο οποίος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες τονίζοντας ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική είναι μια Εταιρία με λαμπρό παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αναφέρθηκε στην στρατηγική της Εταιρίας, στους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση, στην κατάσταση που επικρατεί τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμια κλίμακα τα τελευταία χρόνια, αλλά και στα εργαλεία που έχει στην φαρέτρα της η Συνεταιριστική Ασφαλιστική προκειμένου να αντιμετωπίσει κάθε μελλοντική πρόκληση, διαβεβαιώνοντας το δίκτυό της ότι θα συνεχίσει να στέκεται σθεναρά στο πλάι των συνεργατών της.

Κατόπιν, πήρε τον λόγο ο Αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και εκπρόσωπος της UnipolSai κ. Marc Guy Victor Sordoni ο οποίος συνεχάρη τα στελέχη της Εταιρίας για τον επαγγελματισμό, την ευελιξία και τον ζήλο που επέδειξαν τα δύο τελευταία χρόνια κατά την περίοδο της πανδημίας και διαβεβαίωσε ότι από τη δική του πλευρά θα συμβάλει στο μέγιστο βαθμό στην πραγματοποίηση των στόχων της Εταιρίας.

Ανάμεσα στους ομιλητές και εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και ο Enrico San Pietro, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου UnipolSai, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία του με την Συνεταιριστική Ασφαλιστική, διαβεβαιώνοντας ότι η UnipolSai θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της Διοίκησης με ακόμα πιο εντατικό ρυθμό, εφοδιάζοντας την Εταιρία με την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες λύσεις που εφαρμόζει η UnipolSai στην ιταλική αγορά με μεγάλη επιτυχία. Κατόπιν, ο Πρόεδρος της Εταιρίας κ. Αλέξανδρος Κοντός μαζί με τον CEO, κ. Δημήτριο Ζορμπά, απένειμαν στον κ. Enrico San Pietro τιμητική πλακέτα για την συμβολή του στην Εταιρία, ενώ από την πλευρά του εκείνος δεσμεύτηκε να συνεχίσει ακόμη πιο στοχευμένα την πολύτιμη συνεισφορά του και από τις νέες πλέον αρμοδιότητες του στην UnipolSai.

Ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς, CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, άνοιξε την ομιλία του παραθέτοντας τα οικονομικά στοιχεία που πιστοποιούν την ευρωστία της Εταιρίας και ανέλυσε τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες που επηρεάζουν την ευρύτερη ελληνική αγορά, εστιάζοντας στις επιπτώσεις που είχαν αυτές οι αλλαγές στην ασφαλιστική αγορά. Ο κ. Δ. Ζορμπάς ολοκλήρωσε την ομιλία του με αναφορά στο όραμα της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής που είναι «η διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης της εταιρίας και η δημιουργία μίας διαχρονικής σχέσης, βασισμένης στην ειλικρίνεια και στην εμπιστοσύνη με τον Πελάτη, τον Συνεργάτη, τον Εργαζόμενο, τον Μέτοχο».

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους και με τις ομιλίες τους  η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος καθώς και η κα Ευαγγελία Βαρουχάκη, Δικηγόρος και Επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών Σχέσεων της Ένωσης, ενημερώνοντας σε βάθος τους προσκεκλημένους για τα δρώμενα της ασφαλιστικής αγοράς και τις αλλαγές που επέρχονται.

Στη δική της ομιλία, η κα Τάνια Σταυρίδου, Υποδιευθύντρια Καινοτομίας, Ανάπτυξης Εφαρμογών & Τεχνολογίας της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής ανέλυσε τα πληροφοριακά συστήματα και τις νέες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Εταιρία και ολοκλήρωσε με τις ενέργειες που βρίσκονται εν εξελίξει και πρόκειται να διατεθούν τόσο στο δίκτυο των συνεργατών όσο και στους πελάτες, μέσα στους επόμενους μήνες.

Από την πλευρά του ο κ.  Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, τοποθέτησε στο επίκεντρο τις αλλαγές που συντελούνται σε όλο το φάσμα της εμπορικής λειτουργίας της Εταιρίας, εστιάζοντας στα νέα προϊόντα και σε αυτά που πρόκειται να διατεθούν στο άμεσο μέλλον, και που είναι προσανατολισμένα στις ανάγκες του σήμερα και σχεδιασμένα με σκοπό να απευθύνονται σε όλους όσοι αναζητούν άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στην καθημερινότητά τους.

Οι εργασίες του Συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με τις βραβεύσεις των Συνεργατών που διακρίθηκαν το 2021, σε κάθε κατηγορία, ενώ τον γενικό συντονισμό του Συνεδρίου ανέλαβε η κα Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

Κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού, όλοι οι εκλεκτοί καλεσμένοι και συνεργάτες της Εταιρίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στη μαγευτική πόλη της Μαδρίτης αλλά και στην εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε στο Τολέδο, ενώ το ταξίδι τους έκλεισε με ένα μεγάλο, αποχαιρετιστήριο πάρτι την τελευταία βραδιά σε κλίμα ενθουσιασμού, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!

Κεντρική φωτογραφία από αριστερά : Δημήτριος Ζορμπάς: Διευθύνων Σύμβουλος, Νεκταρία Μπέσσα: Διευθύντρια Marketing & Δημοσίων Σχέσεων, Enrico San Pietro: Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Unipol , Αλέξανδρος Κοντός: Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *