Συνεχίζει να τιμάται το έργο του Βασίλη Βαβυλουσάκη ( ΔΡ )στην κοινωνική ασφάλιση

Φέτος σε μια ακόμα συνάντηση  Σωματείων – Ενώσεων εργαζομένων για τον τουρισμό και τη ναυτιλία τιμήθηκε για  «τα αυτονόητα»  όπως συνηθίζει να λέει ο γνωστός  re engineer   Βασίλης Βαβυλουσάκης που με αξιοπιστία   στήριξε εδώ και χρόνια την ιδέα συνεργασίας των πυλώνων ασφάλισης.

Για αρκετά χρόνια ως επικεφαλής οργανισμών ,σήμερα  συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς για την εξυγίανση που τα  τεχνοκρατικά μοντέλα διαχείρισης που  εισέφερε διασφάλιζαν με τον καλύτερο τρόπο την λειτουργία τους. 

Ο Βασίλης Βαβυλουσάκης ,άνθρωπος προσφοράς στον πλησίον , τόνισε ότι πάντα είναι παρών σε ότι αφορά την λέξη ασφάλιση .Άριστες έχουν υπάρξει οι αναφορές στο πρόσωπο του Β . Βαβυλουσάκη  από τους επίσης μεγάλους γνώστες του χώρου της κοινωνικής ασφάλισης Διονύση Μαυρογένη και Άγγελο Καστάνη .Ως προσκεκλημένος ο Β .Βαβυλουσάκης έχει καταθέσει τις απόψεις του στην ακαδημαϊκή κοινότητα όπου έτυχε της  πλήρους αποδοχής  κοινού και  πανεπιστημιακών που έχουν εντρυφήσει πάνω σε μεθοδολογία διαχείρισης οργανισμών και επιχειρήσεων. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *