Συνεχίζουν τις απεργίες οι εργαζόμενοι στο ταμείο υγείας της ΑΤΕΒank

Διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους ζητούν οι εργαζόμενοι στο ΤΥΠΑΤΕ μετά την υπαγωγή του ταμείου στον ΕΟΠΥΥ και συνεχίζουν τις απεργίες.
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζουν:
«Συνεχίζουμε την απεργία μας στέλνοντας ηχηρό το μήνυμα ότι δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και να συσπειρώνουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε, όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, στη κοινή γραμμή που είναι η διεκδίκηση της ένταξης του κλάδου υγείας του ΤΥΠΑΤΕ στον ΕΟΠΥΥ, διασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας μας καθώς επίσης και οι φίλοι συνταξιούχοι τη διατήρηση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.
Μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου του Συλλόγου μας αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ νέα ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 5, 6 και 7 Ιουνίου 2013.
3ΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
5 ,6 & 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
Σήμερα 5 Ιουνίου μετά από 5 ώρες αναμονής έξω από το Υπουργείο Υγείας ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Μ. Σαλμάς αρνήθηκε πεισματικά να δεχθεί αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας.
Θα είμαστε εκεί μέχρι να μιλήσουμε μαζί του.
Αύριο στις 6 Ιουνίου στο Υπουργείο Υγείας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους του χώρου μας, Διοίκηση ΤΥΠΑΤΕ, ΣΕΤΑΠ, Συλλόγους Συνταξιούχων, καθώς επίσης και ΓΣΕΕ, ΟΤΟΕ, ΕΚΑ να μας συμπαρασταθούν και να μας στηρίξουν.»

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *