Συνολικά 19 ασφαλιστικές συνεργάστηκαν για την ακριβότερη ασφάλεια ζωής στον κόσμο !


Χρειάστηκαν συνολικά 19 ασφαλιστικές εταιρίες και επτά μήνες διαπραγματεύσεων για την ασφάλεια ζωής που έκανε ο δισεκατομμυριούχος της Silicon Valley καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ στο τομέα των ιδιωτικών ασφαλίσεων .

Ο άνδρας, ο οποίος δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του, έκλεισε συμβόλαιο 201 εκατ. δολαρίων, το πιο ακριβό στα χρονικά σε αυτό τον τομέα. Μάλιστα μπήκε ήδη στο βιβλίο Γκίνες, καθώς ξεπέρασε κατά πολύ τον Ντέιβιντ Γκέφεν, τον κροίσο του Χόλιγουντ που το 1990 είχε κάνει ασφάλεια για 100 εκατ., δημιουργώντας το ρεκόρ που ίσχυε.
Σύμφωνα με τον Ντόβι Φράνσες, τον άνθρωπο που έκλεισε τη συμφωνία, ο δισεκατομμυριούχος δεν θέλει να ανακοινωθεί το όνομά του για δύο λόγους: την προστασία της ιδιωτικής του ζωής, αλλά και να μην μάθουν τα νέα οι κληρονόμοι του. «Θέλει οι συγγενείςτου να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά», είπε ο Φράνσες στο Associated Press.
Οπως εξήγησε ο ίδιος, η ασφάλεια έγινε προκειμένου οι κληρονόμοι να μη χρειαστεί να πληρώσουν 45% φόρο περιουσίας έπειτα από το θάνατο του κροίσου. Οσο για το κόστος του συμβολαίου, το ετήσιο ασφάλιστρο είναι «χαμηλό, μονοψήφιο ποσό εκατομμυρίων», σύμφωνα με τον Φράνσες.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *