Σχεδιάζει είσοδο στην ασφαλιστική αγορά της Ρουμανίας η Hellas Direct

Ρεπορτάζ  οικονομικής ιστοσελίδας της Ρουμανίας economica.net  αναφέρεται σε ενδεχόμενη είσοδο στην ασφαλιστική αγορά της χώρας και στην ασφάλεια αυτοκινήτου  της Hellas Direct.

Σύμφωνα  το σχετικό ρεπορτάζ  αν αυτό συμβεί θα είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρία που θα κάνει διανομή στην χώρα online και direct καθώς στη Ρουμανία δεν έχει αναπτυχθεί αυτός ο τρόπος πωλήσεων.

Εδώ να σημειώσουμε ότι το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Hellas Direct έχει δραστηριότητα σε μεγάλη χώρα των Βαλκανίων, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι η Hellas Direct είναι ασφαλιστική εταιρία με εγκατάσταση στην Κύπρο και στην Ελλάδα δραστηριοποιείται μέσω υποκαταστήματος.

Πάντως η ίδια η εταιρία είχε ανακοινώσει προ καιρού αλλά και παλιότερα τα σχέδιά της για επέκταση σε χώρες της περιοχής των Βαλκανίων μεταξύ των οποίων και η Ρουμανία.

Μάλιστα σχετική αναφορά είχε γίνει με την ανακοίνωση της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο  της  Hellas Direct  της  Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD)

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της economica.net μετά το “λουκέτο” στην ασφαλιστική εταιρία City Insurance της Ρουμανίας, που ήταν εταιρία ηγέτης στον κλάδο αυτοκινήτου στην χώρα, και άλλοι παίκτες εκτός Ρουμανίας φαίνεται να ενδιαφέρονται για την είσοδο τους την τοπική αγορά στην ασφάλιση αυτοκινήτου και συγκεκριμένα μία Γαλλική και δύο Βουλγαρικές Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *