Σωτήριες διακομιδές από την INTERAMERICAN Βοήθειας για Χιώτες

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των υπηρεσιών Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της INTERAMERICAN στην τηλεφωνική κλήση που έφθασε από τη Χίο στο συντονιστικό κέντρο της εταιρείας, πρόσφατα.

Το περιστατικό ήταν σοβαρό και έχρηζε ταχύτατης ιατρικής και νοσηλευτικής αντιμετώπισης.

Το κατάλληλα εξοπλισμένο υγειονομικό αεροπλάνο πέταξε από την Αθήνα λίγο μετά τις 10 το βράδυ, παρέλαβε τον ασθενή Μ.Ε. με διάγνωση πνευμονικής εμβολής και ασθενοφόρο της INTERAMERICAN τον μετέφερε από το αεροδρόμιο «Ελευθ. Βενιζέλος» σε νοσηλευτήριο ώρα 1.30 μετά τα μεσάνυχτα. Ο ελάχιστος χρόνος διακομιδής από τη στιγμή της κλήσης –τρεισήμισυ ώρες- ήταν καθοριστικός για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Κατά τον ίδιο τρόπο και μέσα σε τέσσερεις ώρες, αεροπλάνο της εταιρείας διεκόμισε τον ασθενή Γ.Σ. τον περασμένο Φεβρουάριο από τη Χίο στην Αθήνα, σε κρίσιμη κατάσταση λόγω συνδρόμου παράλυσης Guilanbare. Και στις δύο περιπτώσεις, συνόδευσε αναισθησιολόγος συνεργάτης της INTERAMERICAN.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει αναπτύξει ιδιαίτερα στη Χίο το δίκτυο υγείας με συνεργάτες ιατρούς των βασικών ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα, στην πόλη της Χίου δέχονται ασφαλισμένους της εταιρείας με προγράμματα Medisystem 2 γυναικολόγοι, 1 ενδοκρινολόγος, 3 καρδιολόγοι, 2 ορθοπεδικοί, 1 οφθαλμίατρος, 3 παθολόγοι, 3 παιδίατροι, 1 πνευμονολόγος, 1 χειρουργός και 1 ωτορινολαρυγγολόγος.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *