Σύστημα συνταξιοδοτικής αποταμίευσης από την Εμπορική Τράπεζα

Tο νέο σύστημα συνταξιοδοτικής αποταμίευσης “Emporiki myLife Plan» δημιούργησε η Εμπορική Τράπεζα, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊοντικές λύσεις σε όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν συμπληρωματική ιδιωτική σύνταξη στο μέλλον, διατηρώντας ωστόσο υψηλό βαθμό ευελιξίας στο σημερινό αποταμιευτικό τους προγραμματισμό.

Με τη χρήση ειδικών εργαλείων πρωτοποριακών για την Ελληνική αγορά, τα στελέχη του δικτύου καταστημάτων της Εμπορικής Τράπεζας καθοδηγούν τους ενδιαφερόμενους, ώστε οι ίδιοι να εκτιμήσουν σωστά τις ανάγκες τους για συμπληρωματική σύνταξη στο μέλλον.

Παράλληλα, η Εμπορική Τράπεζα προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων συνταξιοδοτικής αποταμίευσης, τα οποία προσαρμόζονται στις ειδικότερες ανάγκες και δυνατότητες των ενδιαφερομένων, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ενδεικτικά, με γνώμονα την παροχή υψηλού βαθμού ευελιξίας, η Εμπορική δημιούργησε το πρόγραμμα «Σχεδιάζω Σύνταξη Ευέλικτα», το οποίο δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να προγραμματίσουν τη συνταξιοδοτική τους αποταμίευση, χωρίς περιορισμούς ως προς το ύψος και τη συχνότητα των καταβαλλόμενων ποσών. Το πρόγραμμα προσφέρει ιδιαίτερα υψηλό επιτόκιο ενώ οι πελάτες μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση στα κεφάλαιά τους. Εναλλακτικά, διατίθεται το «Σχεδιάζω Σύνταξη Αποδοτικά» το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα δυναμικών αποδόσεων καθώς ο πελάτης είναι ενεργός διαχειριστής της επένδυσής του καθώς και το «Σχεδιάζω Σύνταξη Εγγυημένα» για όσους επιθυμούν εγγυημένη απόδοση στην αποταμίευσή τους.

Επιπλέον, η Εμπορική Τράπεζα δημιούργησε την ειδική ιστοσελίδα www.mylifeplan.gr, μέσα από την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα και γρήγορα να εκτιμήσουν το ύψος της μηνιαίας συμπληρωματικής σύνταξης -βάσει του επιθυμητού ποσού αποταμίευσης και τη διάρκεια- και να επωφεληθούν από πρακτικές συμβουλές και λύσεις για τις συνταξιοδοτικές τους ανάγκες.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *