Σ. Κιούκας:Ραχοκοκαλιά της COVER το δυναμικό δίκτυό μας με πάνω από 600 συνεργάτες

Τους στόχους της για το 2019 υπερκέρασε η Cover Insurance, η οποία κατέγραψε το χρόνο που πέρασε παραγωγή ύψους 26 εκατ. ευρώ και αύξηση 18% στους κλάδους non motor.

Η διοίκηση της Cover Insurance τίμησε τους συνεργάτες της στην ετήσια εκδήλωσή της που πραγματοποιήθηκε Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στο Eleon Loft εστιάζοντας στα θετικά αποτελέσματα που απορρέουν από την σχέση που έχει με τους συνεργάτες της και τους στόχους της για το μέλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης ο κος. Συμεών Κιούκας, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Εταιρείας τόνισε ότι “ραχοκοκαλιά της COVER αποτελεί το δυναμικό δίκτυό μας που απαρτίζεται από 600 συνεργάτες τους οποίους στηρίζουμε και βασιζόμαστε μέσω υγιών συνεργασιών. Το 2019 παραγωγικά κλείσαμε στα 26.000.000, ξεπεράσαμε δηλαδή τα 25.000.000 που είχαμε βάλει ως στόχο”.

Από την πλευρά του ο κος. Γιάννης Κιούκας, Επικεφαλής του χαρτοφυλακίου Γενικών και Ειδικών Κινδύνων στην Cover Insurance, αναφέρθηκε στη μεγάλη ανάπτυξη που σημειώθηκε στους κλάδους non motor και που αποδίδεται στην εξειδίκευση του γραφείου και των συνεργατών, τα τεχνολογικά εργαλεία που αξιοποιούνται και το μοντέλο εξυπηρέτησης τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών. Τομέας στον οποίο ο κ. Γ. Κιούκας αναμένει ότι θα υπάρξει διεύρυνση εργασιών είναι ο κλάδος των Αστικών Επαγγελματικών Ευθυνών.

Ο κος Nίκος Βασιλείου, Υπεύθυνος Κλάδου Ζωής στην Cover Insurance, μίλησε για την αξία και το ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή που αποτελεί το συνδετικό κρίκο του ασφαλισμένου με την αγορά. ‘’Οι επαγγελματίες ασφαλιστές τόνισε θα έχουν πάντα τη θέση τους στην αγορά, καθώς η συμβολή τους δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα άλλο κανάλι.’’

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών του χώρου,  όπως ο κος Σεμερτζόγλου και κος Διβανής από Groupama Ασφαλιστική, ο κος Ζερβουδάκης από Generali, ο κος Χριστοδουλιάς από Δύναμις, η κα Γιαννιού από Ιnterasco, κος Μελεξόπουλος από Axa, η κα Καψάλη από Interlife, η κα Μαράκη από AIG κλπ

Παίρνοντας τον λόγο, όλοι αναφέρθηκαν στην συνεργασία των εταιρειών τους με την Cover Insurance τονίζοντας τον επαγγελματισμό, τις υψηλές αξίες, την προσήλωση στον στόχο και την νοικοκυροσύνη της εταιρείας.

Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε την στιγμή που η διοίκηση της εταιρείας βράβευσε 12 συνεργάτες για τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα για το 2019.

Την εκδήλωση συντόνισε η κα Λένα Κιούκα, Επικεφαλής της Διεύθυνσης του Λογιστηρίου.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *