Τέλος χρόνου για την Exin Group.Ζήτησε νέα παράταση για την υποβολή φακέλου με τους επενδυτές

Λεφτά δεν υπάρχουν …φαίνεται και από την νέα, όπως διαρρέει, παράταση που ζήτησε η Exin για το deal με την Εθνική Ασφαλιστική.

Χθες, σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, η Exin επρόκειτο να υποβάλει ένα πλήρη φάκελο με τους επενδυτές που θα καλύψουν το ποσό των 718,3 εεκ ευρώ, που είναι το τίμημα για να προχωρήσει η επικύρωση της εξαγοράς από την Ελληνική Εποπτική Αρχή.

Ωστόσο, τέτοιος φάκελος δεν υπήρξε και πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε νέα παράταση χρόνου. Μια παράταση που μάλλον δεν πρόκειται να τελεσφορήσει, αφού φαίνεται είναι δύσκολο να συμπληρωθούν τα κεφάλαια που απαιτούνται. Ενώ είναι ανοικτή η διαμάχη που υφίσταται μεταξύ των πρώην εταίρων της Εxin, των Ελληνοαμερικανών Κάλαμο και Κουδούνη, για 41 εκ δολάρια έχοντας υποβάλει σχετικές δικαστικές απαιτήσεις.
Τελευταίες διαρροές από την Exin έλεγαν ότι υπάρχουν αυτή την στιγμή τα 600 εκ. Ευρώ και γίνεται αγώνας να συγκεντρωθούν και τα υπόλοιπα.
Πάντως σε μια από τις τελευταίες της επίσημες ανακοινώσεις της η Exin είχε κάνει λόγο για εξάντληση της ημερομηνίας που προβλέπεται στο προσύμφωνο της εξαγοράς και είναι η 28η Μαρτίου 2018. Ημερομηνία που θα σημάνει και τέλος εφόσον δεν καταβληθεί το τίμημα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *