Τέσσερα ελκυστικά ασφαλιστικά προγράμματα για σοβαρές ασθένειες

Η Δύναμη της CNP ΖΩΗΣ, στήριγμα για όσους έχουν ανάγκη

Σε έναν κόσμο γεμάτο απρόοπτα και αβεβαιότητες, το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής μας είναι η υγεία. Για την προστασία της αξίζει να κάνουμε τα πάντα γιατί, όταν φροντίζουμε την υγεία μας είναι σα να φροντίζουμε την ίδια μας τη ζωή. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

H CNP ΖΩΗΣ, είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP Cyprus, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES, με περισσότερα από 170 χρόνια ιστορική παρουσία και 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ο Όμιλος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ασφαλιστικών λύσεων που να καλύπτουν όσο το δυνατό καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους.

Για την πιο ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού, τα παιδιά, πλησιάζει μια μέρα που έχει ξεχωριστή αξία. Γιατί είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, στις 15 Φεβρουαρίου. 

Για την CNP ΖΩΗΣ, η μέρα αυτή συμβολίζει την Ελπίδα, την Δύναμη και  το Θάρρος, που διαθέτουν οι σπουδαίοι μικροί ήρωες της ζωής. Τα παιδιά εκείνα  που η υγεία τους δοκιμάζεται σκληρά, αλλά διαθέτουν μεγάλα αποθέματα ψυχικού σθένους. Προσφέροντας σε όλους μας πολύτιμα μαθήματα. 

Στο πλαίσιο αυτό, η CNP ΖΩΗΣ στέκεται δίπλα στα παιδιά και στους ενήλικους που έχουν ανάγκη στήριξης στην υγεία τους. Τα τέσσερα (4) ασφαλιστικά προγράμματα Σοβαρών Ασθενειών, της CNP ΖΩΗΣ, γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά, καθώς προσφέρονται με ειδική έκπτωση 15% για ένα μήνα, από 15/2/2023 μέχρι 15/3/2023. Αυτά τα σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης καλύπτουν την περίπτωση διάγνωσης Σοβαρών Ασθενειών.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για μία σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι να μπορεί  να στέκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Προσφέροντας με επαγγελματισμό και ευαισθησία ολοκληρωμένες λύσεις. 

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τέσσερα ασφαλιστικά προγράμματα Σοβαρών Ασθενειών, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.cnpzois.com), ή να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά μας γραφεία (τηλ. 210 3279420 – email: cnpzois@cnpgreece.com), ή με έναν από τους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *