Τέσσερις extra ασφαλίσεις στο αυτοκίνητο που δεν κοστίζουν ακριβά, αλλά σας βγάζουν από τα δύσκολα

Χωρίς να επιβαρύνουν ιδιαίτερα το κόστος της ασφάλισης είναι χρήσιμες και απαραίτητες προκειμένου να σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις και έξοδα.
Οπότε, την επόμενη φορά που θα ανανεώσετε το ασφαλιστήριο της αστικής ευθύνης στο αυτοκίνητο σας μπορεί να τις τσεκάρετε ή να τις ζητήσετε από τον ασφαλιστή σας.

Oδική Βοήθεια

Είναι προαιρετική κάλυψη και η εταιρία αναλαμβάνει την επιτόπου επισκευή (αν γίνεται) ή τη ρυμούλκησή του οχήματός μας λόγω κάποιας βλάβης.
Στις καλύψεις και ανάλογα τις εταιρίες προβλέπονται ακόμη έξοδα επαναπατρισμού του αυτοκινήτου, το κόστος διαμονής σε ξενοδοχείο κ.α.
Επίσης η οδική βοήθεια ισχύει και για τις χώρες του εξωτερικού και αφού πρώτα ενημερωθεί η εταιρία ότι θα ταξιδέψετε εκτός χώρας .

Νομική Προστασία

Είναι ασφαλιστική κάλυψη μέσω της οποίας η ασφαλιστική εταιρία αναλαμβάνει έξοδα και νομικούς χειρισμούς στην περίπτωση ατυχήματος που η υπόθεση δεν διευθετηθεί μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών και απαιτηθεί δικαστική προσφυγή.

Θραύση κρυστάλλων

Είναι ασφαλιστική κάλυψη που θα σε γλιτώσει από τα έξοδα αντικατάστασης των κρυστάλλων ( παρμπρίζ) του αυτοκινήτου. Δηλαδή, με την ενεργοποίηση της κάλυψης θα αντικαταστήσεις δωρεάν, στις συνεργαζόμενες με την ασφαλιστική σου εταιρίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων ζημιές στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σου ακόμα και σε απόπειρα κλοπής. Από τις στάνταρ καλύψεις εξαιρούνται οι καθρέφτες, τα φανάρια και η ηλιοροφή. Ωστόσο και αυτά καλύπτονται εφόσον το ζητήσεις αυξάνοντας βέβαια και το κόστος.

Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα

Αυξημένη κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων παρά τα πρόσφατα πρόστιμα και τις προειδοποιήσεις είναι καθεστώς.
Έτσι, συχνά ελοχεύει ο κίνδυνος για τροχαίο ατύχημα με όχημα που δεν έχει ασφάλιση. Αυτό σημαίνει ότι η αποζημίωση και η απαιτήσεις σας από ένα τέτοιο ατύχημα θα μεταφερθούν στο Επικουρικό Κεφάλαιο, που έχει χρονοβόρες διαδικασίες αποζημίωσης.
Οι ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν πλέον και την κάλυψη αυτή. Δηλαδή η ασφαλιστική σου αναλαμβάνει να πληρώσει αυτή τη ζημιά που σου προκάλεσε το ανασφάλιστο όχημα
Αν θες να είσαι εξασφαλισμένος και από αυτού του είδους τα ατυχήματα ενημερώσου από την ασφαλιστική σου για τα ποσά κάλυψης και το κόστος του ασφαλίστρουΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *