Ταξίδι επιβράβευσης στο Μόναχο για το Δίκτυο Συνεργατών της NP Ασφαλιστική

Μετά από 2 χρόνια αποχής από τα ταξίδια λόγω της πανδημίας, η NP Ασφαλιστική, πραγματοποίησε ταξίδι για τους διακριθέντες Συνεργάτες της στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους και της επαγγελματικής τους επιτυχίας κατά την προηγούμενη απαιτητική χρονιά. 

Στο ταξίδι, εκτός των Διοικητικών στελεχών που συνόδευαν το Δίκτυο, συμμετείχαν και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Γιώργος Ζάχος, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής κ. Νίκος Ζάχος, οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία αυτού του ταξιδιού με τους Συνεργάτες και αντάλλαξαν απόψεις μαζί τους σε στιγμές χαλάρωσης μακριά από το περιβάλλον του γραφείου και της καθημερινότητας. 

Η Ομάδα της ‘‘NP Ασφαλιστική’’, σύνολο 65 ατόμων, είχαν την ευκαιρία από τις 7 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου να έρθουν σε επαφή με την πλούσια ιστορία και τα φημισμένα μουσεία της πόλης, να θαυμάσουν τα αξιοθέτατα και τα μνημεία, να γευματίσουν στα ωραιότερα εστιατόρια της πόλης και φυσικά να απολαύσουν την άφθονη ξακουστή μπύρα. Επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την επονομαζόμενη “Ρομαντική Οδό” (Romantischen Strasse) με τους ονειρεμένους δρυμούς, τα ένδοξα φρούρια και τα μυστικά ξέφωτα κι απότομα φαράγγια, το Φύσσεν, τέως φέουδο του βασιλιά Λουδοβίκου Β’ και το Ομπεραμεργκάου (Oberammergau), ένα χωριό παγκοσμίως ξακουστό για τις θεατρικές αναπαραστάσεις με τα Πάθη του Χριστού.

 Περιηγήθηκαν ακόμη στο εμπορικό κέντρο πέριξ του κόμβου Στάχους, στην Όπερα, στον ποταμό Ίζαρ με τις νησίδες, τις πύλες και τους μεσαιωνικούς προμαχώνες του, στο επιβλητικό Δημαρχείο με το ρολόι και τις φιγούρες του από το γάμο του Δούκα Γουλιέλμου να μπαινοβγαίνουν, στον καθεδρικό ναό κ.ά. Κατά την ξενάγηση της πόλης, ιδιαίτερο θαυμασμό απέσπασαν το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μονάχου Allianz Arena, το Ολυμπιακό κέντρο όπου έλαβαν χώρα οι Ολυμπιακοί αγώνες του 1972, το Μουσείο της BMW, το Πανεπιστήμιο και η Αψίδα της Νίκης. 

Το υπέροχο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε με το επίσημο gala βραβεύσεων των επιτυχόντων Συνεργατών της Εταιρίας, όπου και δόθηκε ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο του 2023 στη Γαλλική Ριβιέρα, όπου η Εταιρία θα επισκεφτεί τα κοσμοπολίτικα: Νίκαια, Κάννες, Μόντε Κάρλο και Σαιν Τροπέ.

Πηγή: NP Family NewsΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *