Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών Life Plan insurance στο Βουκουρέστι

Στο “Μικρό Παρίσι”, το υπέροχο Βουκουρέστι, πραγματοποιήθηκε το φετινό ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της Life Plan.

Το ταξίδι υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Eurolife ERB, στο διάστημα 18 – 21 Απριλίου 2019. Για 6η συνεχή χρονιά οι συνεργάτες της Life Plan κάλυψαν  τον παραγωγικό στόχο που είχε τεθεί, και φέτος  ταξίδεψαν για 4 ημέρες στη Ρουμανία.

Το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Athenee Palace Hilton, που τους φιλοξενούσε, βρισκόταν στην καρδιά της πόλης δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν τα πανέμορφα ιστορικά της κτίρια αλλά και το International Light Festival, το οποίο εκείνες τις ημέρες πλημμύριζε με εντυπωσιακά χρώματα και εικόνες τους κεντρικούς της δρόμους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους οι συνεργάτες της Life Plan επισκέφθηκαν τη Sinaia, ένα μικρό γραφικό θέρετρο στα βουνά, που ονομάζεται “Το Μαργαριτάρι των Καρπαθίων”, το Brasov, μία μεσαιωνική πόλη, γνωστή ως το “Salzburg της Ρουμανίας”, και φυσικά το Κάστρο του Bran, το οποίο οφείλει τη φήμη του στους επιβλητικούς πύργους και πυργίσκους του καθώς και στο μύθο γύρω από το Dracula του Bram Stocker.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους επιτυχόντες του ταξιδιού:

Κουκουλιάκου Φωτεινή

Κλάρα Κατερίνα

Παλιού Κωνσταντίνα

Πατσαβό Χρήστο

Μπαλίνη Λίλα

Μιχαλόπουλο Γιάννη

Γιασσιά Γεωργία

Κορομηλά Κέλλυ

Στο ταξίδι συμμετείχαν οι Συντονιστές της Life Plan, κ. Γαβαλάκης Δημήτρης, κ. Πετρίδης Γιώργος, κα Κουκουλιάκου Φωτεινή.

Το group συνόδευσε εκ μέρους της Eurolife ERB ο Διευθυντής  Πωλήσεων, κ. Χουλιάρας Νίκος.

Το ταξίδι έκλεισε με το ραντεβού των συμμετεχόντων για τον προορισμό της επόμενης χρονιάς.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *