Ταξίδι στο Κάιρο για 10 συνεργάτες της Mega Brokers με την Eurolife FFH

Ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι επιβράβευσης απόλαυσαν 10 Συνεργάτες της Mega Brokers στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το ξεχωριστό Κάιρο, την πόλη που αποτελεί την καρδιά του Αραβικού Κόσμου.

Οι συνεργάτες, που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του 8ουΔιαγωνισμού Πωλήσεων του Κλάδου ζωής σε συνεργασία με την Eurolife FFH ασφαλιστική, εξερευνήσαν την αιγυπτιακή ιστορία και πολιτισμό.

Το πλούσιο πρόγραμμα περιελάμβανε εικόνες σε ένα ανεξάντλητο, νοσταλγικό παρελθόν με ξενάγηση στο Κάιρο, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συνεργάτες επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου φιλοξενούνται περισσότερα από 100.000 εκθέματα από όλες τις περιόδους της Αιγυπτιακής ιστορίας και τις πυραμίδες της Γκίζας – ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου τη Σφίγγα που παριστάνει τον Φαραώ Χεφρήνα με σώμα λιονταριού, αλλά και επίσκεψη στο ανεπανάληπτο παζάρι KhanElKhalili ενώ σημαντική στιγμή ήταν η επίσκεψη στο τον ΙερόΝαότουΑγίουΓεωργίου.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής,κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου, ο Διευθυντής του κλάδου ζωής κύριος Γιάννης Παππάς και ο κύριος Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης κα ιΑνάπτυξης Προϊόντων Eurolife FFHο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με όλους τους επιτυχόντες Συνεργάτες.

Ιδιαίτερη στιγμή για την εταιρεία και τους συνεργάτες της ήταν η βραδιά βραβεύσεων. Οι βραβεύσεις αυτές αναφέρονταν σε ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως η διατήρηση και η ποιότητα δεικτών χαρτοφυλακίου με τη Mega Brokers καιτην Eurolife FFH.

Η ολοκλήρωση του ταξιδιού που βρήκε όλους τους συμμετέχοντες ενθουσιασμένους ενώ όλοι επιβεβαίωσαν πως η Αίγυπτος, βρίσκεται ανάμεσα στους προορισμούς που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί μια φορά στην ζωή του.

Η παρακίνηση και ανταμοιβή των συνεργατών της Mega Brokers αποτελεί αναμφισβήτητα προτεραιότητά της και σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία ανανέωσε το διαγωνισμό για το 2023 σε ένα ακόμη ξεχωριστό προορισμό #έκπληξη!Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *