Ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση με 1 ευρώ την ημέρα από την Revolut

H Revolut ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας ασφαλιστικής υπηρεσίας για όλους όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό οι οποίοι θα μπορούν να έχουν ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη με πληρωμή με τη μέρα και με χαμηλό κόστος.

Με περίπου 1 ευρώ την ημέρα όλοι όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό, με ένα κλικ μέσω της εφαρμογής της Revolut, θα μπορούν να ενεργοποιούν την ασφάλεια την περίοδο που τη χρειάζονται, η υπηρεσία μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιεί τον εντοπισμό της θέσης του χρήστη και να ενεργοποιεί αυτόματα την κάλυψη όταν αυτός βρίσκεται στο εξωτερικό και να απενεργοποιείται όταν επιστρέφει στη βάση του.

Επίσης προσφέρεται και η δυνατότητα πρόσθετων καλύψεων, όπως για παράδειγμα χειμερινά αθλήματα, με επιπρόσθετο κόστος φυσικά, αλλά και προσθήκη και άλλων ατόμων του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντός.

Ο Έλληνας χρήστης της Revolut ταξιδεύει κατά μέσο όρο 12 ημέρες στο εξωτερικό ετησίως, κάτι που θα κοστίσει στον χρήστη με την χρέωση ανά ημέρα περίπου €13 το χρόνο – αρκετά λιγότερο από τις υπάρχουσες ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες χρεώνουν για αντίστοιχα πακέτα περίπου 15 ευρώ ανά ταξίδι.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια απευθύνονται σε Ευρωπαίους πολίτες, έχουν παγκόσμια κάλυψη και προσφέρονται μέσω της White Horse Insurance Ireland, η όποια ελέγχεται από την Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας, και είναι μέλος του ομίλου Thomas Cook.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η μεγάλη ταξιδιωτική εταιρεία έχει λανσάρει την υπηρεσία Thomas Cook Money με στόχο να διευκολύνει τη διαχείριση των χρημάτων των ταξιδιωτών – τουριστών ενώ προσφέρει και αντίστοιχες ταξιδιωτικές καλύψεις.
Πηγή : startupper.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *