Τα “ένσημα” του CEO του NN Group στην Ελλάδα …και τι άλλο να περιμένουμε από εξαγορές

O Ντάβιντ Κνίμπε, (κεντρική φωτογραφία) CEO του NN Group,που έκανε την διαφορά στα φετινά deals της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς με την εξαγορά  της μονάδας της Metlife στην Ελλάδα ισχυροποιώντας την εδώ θυγατρική του Ομίλου ΝΝ Hellas ως τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρια ζωής και όχι μόνο στη χώρα, έχει θητεύσει σε διευθυντική θέση στην εδώ θυγατρική του ομίλου ΝΝ Hellas το 2002.

Άρα εκτός των άλλων είναι γνώστης της τοπικής αγοράς και φαίνεται ως όμιλος προωθεί πολύ αυτό το νέο deal στην χώρα μας και τη νέα θέση που θα κατέχει η εταιρία στην ελληνική αγορά.

Μάλιστα,  ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην οικονομική ιστοσελίδα newmoney.gr όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει την στρατηγική του μητρικού ομίλου να ενισχύσει την παρουσία του στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη. 

Άλλωστε το deal με την Metlife περιλαμβάνει και την Πολωνία , ενώ ανακοίνωσε και την εξαγορά του μεγαλύτερου μεσίτη ασφαλίσεων στην Ολλανδία, όπου είναι έδρα του μητρικού ομίλου.

Τώρα επειδή πολλά λέγονται και ακούγονται για νέα deals στην ημεδαπή αγορά καλό είναι να γνωρίζετε ότι εκτός από μικρού βεληνεκούς deals, με στόχο την ενδυνάμωση χαρτοφυλακίων,  δεν προβλέπονται άμεσα αλλά και ούτε υπάρχουν διαθέσιμα.

Έτσι το παιχνίδι του ανταγωνισμού  βλέπουμε να αναπτύσσεται πλέον σε επίπεδο οργανικής ανάπτυξης τόσο για τους μικρούς όσο και για τους  μεγάλους παίκτες . Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *