Τα ατυχήματα με τζακούζι προκαλούν “πονοκέφαλο” σε ασφαλιστική εταιρία

Η πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία Aviva, μέσα στο 2020 παρατήρησε αύξηση 188% από την προηγούμενη χρονιά σε διεκδικήσεις ασφαλιστικών αποζημιώσεων που αφορούν ατυχήματα με τζακούζι.

Σύμφωνα με την ασφαλιστική η αύξηση αυτή των αιτημάτων αποζημιώσεων  σχετίζεται με το γεγονός ότι  οι άνθρωποι πέρασαν περισσότερο χρόνο στα σπίτια και τους κήπους τους κατά τη διάρκεια lockdown για τον Covid-19.

Ανάμεσα στις αξιώσεις αποζημιώσεων που δέχθηκε η ασφαλιστική για ατυχήματα με τζακούζι  περιελάμβαναν ένα χλοοτάπητα που καταστράφηκε από φουσκωτή μπανιέρα, πουλιά που έκαναν τρύπες με το ράμφος τους  σε ένα κάλυμμα σπα και ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που έσκισε μια επένδυση μπανιέρας. Οι ομπρέλες που πέφτουν έχουν επίσης οδηγήσει σε ζημιές, όπως και οι άνθρωποι που πέφτουν πάνω τους.

Επίσης ανέφερε  ότι οι ισχυρισμοί για αντικείμενα που πέφτουν ή χτυπήθηκαν σε υδρομασάζ έχουν επίσης αυξηθεί τα τελευταία χρόνια  με τα  κινητά τηλέφωνα να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, αλλά και άλλα αντικείμενα όπως ακουστικά βαρηκοΐας, ρολόγια και tablet.

Ακόμη έχει λάβει έναν μικρό αριθμό αξιώσεων για κλεμμένα υδρομασάζ, μερικά τα οποία κλάπηκαν από γκαράζ και κτήρια ή  του κήπους των πελατών της.

Η Kelly Whittington, διευθύντρια αξιώσεων περιουσίας  της Aviva, δήλωσε ότι πολλοί άνθρωποι είχαν αγοράσει υδρομασάζ το 2020 ή τα  επαναχρησιμοποίησαν  από το χώρο αποθήκευσης κατά τη διάρκεια του lockdown.

Με πληροφορίες από theguardian.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *