Τα “δάκρυα” του ΣΥΡΙΖΑ για τις αποεπενδύσεις στην ασφαλιστική αγορά …και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της κυβέρνησης !

Ναι το είδαμε και αυτό ! Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ βλέπει ότι στον ασφαλιστικό κλάδο γίνονται αποεπενδύσεις , σκληραίνει ο ανταγωνισμός , μειώνονται οι ανταγωνιστές , απειλούνται θέσεις εργασίας μετά τις εξαγορές  και συγχωνεύσεις των ασφαλιστικών εταιριών!  

Σοβαρά “σύντροφοι”… τα λέτε αυτά όταν έχετε κάνει τόσα και τόσα για να δυσφημείτε ένα κλάδο “έτσι χωρίς καμία αιτία”  απλά  για  να ικανοποιείται κομματικά σας ακροατήρια όπως στην περίπτωση της κόντρας σας με την κυβέρνηση για το κεφαλαιοποιητικό σύστημα στις επικουρικές συντάξεις.

Όταν στελέχη σας  χωρίς να ξέρουν και χωρίς αιτιολογούν τις πολιτικές τους αναλύσεις, απλά για να κοντράρουν τους πολιτικούς αντιπάλους για ένα πολιτικό ζήτημα, λένε  ότι οι ασφαλιστικές εταιρίες θέλουν να πάρουν το ασφαλιστικό σύστημα ή ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι τζόγος κλπ. Και χωρίς ποτέ οι ασφαλιστικές εταιρίες να έχουν εκδηλώσει  ενδιαφέρον η να θέλουν να εμπλακούν στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα της χώρας. 

Σε αυτό το εχθρικό κλίμα πιστεύετε ότι υπάρχουν επενδυτές αυτού του κλάδου που θα επενδύσουν! 

Αλλά επειδή έχουμε ακούσει στελέχη σας να λένε ότι θέλουν και την ιδιωτική ασφάλιση σαν συμπληρωματικό πυλώνα τι κάνατε όταν ήσασταν κυβέρνηση.Τίποτα! 

Επίσης, δεν βλέπουμε και κάτι να λέτε στα προγράμματά σας για το  τι θα να κάνετε σε αυτό τον τομέα της οικονομίας και σε ένα κλάδο που  είναι ο μεγαλύτερος θεσμικός επενδυτής στην χώρα μας και στην Ευρώπη!

Και επειδή εδώ πρέπει να τα λέμε όλα και από την πλευρά της κυβέρνησης παρά τις “φουσκωμένες” υποσχέσεις για ανάπτυξη και κίνητρα για την ιδιωτική ασφάλιση πάλι δεν έχουν κάνει τίποτα  από όσα άμεσα είχαν υποσχεθεί…πχ για τις φυσικές καταστροφές που και ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πρόσφατα ότι θα στηρίξει !  Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *