Τα μπλόκα των αγροτών πήγαν στον ΟΓΑ

Ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης και ο Υποδιοικητής του ΟΓΑ κ. Μιχάλης Τζελέπης δέχτηκαν την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, στα γραφεία του Οργανισμού αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτικών Μπλόκων με επικεφαλής τον κ. Βαγγέλη Μπούτα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των αγροτών έθεσαν στη Διοίκηση του ΟΓΑ το αίτημά τους για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων των αγροτών. «Διεκδικούμε όσο διαρκεί η κρίση να μην μείνει κανείς ανασφάλιστος», υπογράμμισε ο κ. Μπούτας.

Από την πλευρά της, η Διοίκηση του ΟΓΑ δήλωσε ότι συμμερίζεται το αίτημα των αγροτών σε ό,τι αφορά στην ασφάλιση και την προστασία της υγείας των ιδίων και των οικογενειών τους και τόνισε ότι «ο ΟΓΑ δίνει μάχη σε όλα τα επίπεδα προκειμένου σε αυτή τη φάση της κρίσης να αντιμετωπιστεί πρακτικά και αποτελεσματικά το εν λόγω θέμα».

Παράλληλα, η Διοίκηση του ΟΓΑ τόνισε «την αναγκαιότητα όπως ο ΟΓΑ ενισχυθεί ως Αυτόνομος Ασφαλιστικός Οργανισμός των αγροτών», ενώ επισήμανε την ανάγκη όπως το αγροτικό ζήτημα αναχθεί σε θέμα πρώτης εθνικής προτεραιότητας για τη χώρα, ώστε να μειωθεί η ανεργία και επιτευχθεί η περιφερειακή συνοχή.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *