Τα νέα οικογενειακά προγράμματα υγείας της Suisse cosmos

Μετά την καθιέρωση του προγράμματος << medica>>, με τα νέα οικογενειακά προγράμματα υγείας η Suisse cosmos βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στην ελληνική οικογένεια χαρίζοντας την υγεία !!

Φιλοσοφία του << extra family >> είναι να παρέχει έξτρα καλύψεις με οικογενειακό χαρακτήρα που δεν υπάρχουν στα γνωστά πακέτα πρωτοβάθμιας υγείας όπως οδοντιατρικές πράξεις με έκπτωση 50%, ιατρικές επισκέψεις σε γυναικολόγο, ΩΡΛ, δερματολόγο, νευρολόγο, ουρολόγο με μονo 5 ευρώ και άλλα πολλά !!!

Παράλληλα μεγάλο του ατού αποτελεί η δυνατότητα πλήρης κάλυψης με χρήση ΕΟΠΥΥ του κόστους χειρούργου – αναισθησιολόγου για γενικά χειρουργεία, μειώνοντας κατά πολύ το κόστος συμμετοχής του πελάτη !!!

Το <<ισόβια κάλυψη>> παρέχει σε όλη την οικογένεια την δυνατότατα αγοράς πακέτου με ετήσιες καταβολές διάρκειας 10 ετών με προνομιακή και σταθερή χρέωση με πλούσιες καλύψεις, συνδυάζοντας τα πακέτα medica & extra family .

Τέλος προσφέρουμε εστιασμένα προγράμματα << sport plus>> σε αθλητικά σωματεία – ακαδημίες παρέχοντας τους πλούσιες καλύψεις πρωτοβάθμιας – δευτεροβάθμιας υγείας , προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες τους ανάγκες, με πολύ ελκυστικό τιμολόγιο.

Βρισκόμαστε δίπλα σας με ένα μονάχα μαιλ από την σελίδα μας www.suissecosmos.com , info@suissecosmos.com & στο 2312 204784 ώστε να σας αποστείλουμε αναλυτικό υλικό το ταχύτερο δυνατόν για το πώς μπορείτε να γίνετε και εσείς κοινωνοί στην νέα εποχή υγείας της Suisse cosmos !!

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *