Τα νέα οικογενειακά προγράμματα υγείας της Suisse cosmos

Μετά την καθιέρωση του προγράμματος << medica>>, με τα νέα οικογενειακά προγράμματα υγείας η Suisse cosmos βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στην ελληνική οικογένεια χαρίζοντας την υγεία !!

Φιλοσοφία του << extra family >> είναι να παρέχει έξτρα καλύψεις με οικογενειακό χαρακτήρα που δεν υπάρχουν στα γνωστά πακέτα πρωτοβάθμιας υγείας όπως οδοντιατρικές πράξεις με έκπτωση 50%, ιατρικές επισκέψεις σε γυναικολόγο, ΩΡΛ, δερματολόγο, νευρολόγο, ουρολόγο με μονo 5 ευρώ και άλλα πολλά !!!

Παράλληλα μεγάλο του ατού αποτελεί η δυνατότητα πλήρης κάλυψης με χρήση ΕΟΠΥΥ του κόστους χειρούργου – αναισθησιολόγου για γενικά χειρουργεία, μειώνοντας κατά πολύ το κόστος συμμετοχής του πελάτη !!!

Το <<ισόβια κάλυψη>> παρέχει σε όλη την οικογένεια την δυνατότατα αγοράς πακέτου με ετήσιες καταβολές διάρκειας 10 ετών με προνομιακή και σταθερή χρέωση με πλούσιες καλύψεις, συνδυάζοντας τα πακέτα medica & extra family .

Τέλος προσφέρουμε εστιασμένα προγράμματα << sport plus>> σε αθλητικά σωματεία – ακαδημίες παρέχοντας τους πλούσιες καλύψεις πρωτοβάθμιας – δευτεροβάθμιας υγείας , προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες τους ανάγκες, με πολύ ελκυστικό τιμολόγιο.

Βρισκόμαστε δίπλα σας με ένα μονάχα μαιλ από την σελίδα μας www.suissecosmos.com , info@suissecosmos.com & στο 2312 204784 ώστε να σας αποστείλουμε αναλυτικό υλικό το ταχύτερο δυνατόν για το πώς μπορείτε να γίνετε και εσείς κοινωνοί στην νέα εποχή υγείας της Suisse cosmos !!

.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *