Τηλέφωνα και επικοινωνία με Ασφαλιστικές ΕΠΥ …κάποιος πρέπει να δώσει λύση !

Εδώ στο asfalisinet.gr δεχόμαστε συχνά πυκνά τηλέφωνα που μας ρωτάνε  αν είμαστε η τάδε ΕΠΥ ασφαλιστική .

Σχεδόν η πλειοψηφία είναι άνθρωποι που έχουν κάποιο ατύχημα με ασφαλισμένο σε ΕΠΥ Ασφαλιστική και στην ανταλλαγή στοιχείων τους δίνουν απλά το όνομα της εταιρίας και δεν παίρνουν η δεν έχουν να τους δώσουν στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας.

Στην συνέχεια οι παθόντες αρχίζουν το “σαφάρι” να βρουν στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρία  Googl-αρουν και πέφτουν πάνω μας (καθώς είμαστε από τα θεματικά ασφαλιστικά site που έχει την μεγαλύτερη οργανική επισκεψιμότητα).  Είτε από βιασύνη είτε από απειρία κάποιοι στο πρώτο αποτέλεσμα από την αναζήτηση βγαίνουν στην σελίδα μας και από  εκεί πηγαίνουν επικοινωνία και μας καλούν ( παρ ότι έχουμε βάλει, γιαυτό το λόγο, διευκρίνιση στην επικοινωνία ότι δεν είμαστε ασφαλιστική αλλά ενημερωτική ηλεκτρονική εφημερίδα). 

Όσο μπορούμε τους βοηθούμε να μπουν στους Ασφαλιστικούς Καταλόγους του asfalisinet.gr  όπου έχουμε κατάλογο και με τις ΕΠΥ Ασφαλιστικές, από τα στοιχεία που έχει το Επικουρικό Κεφάλαιο (και όσο μπορούμε  τα επικαιροποιούμε) 

Από όλα αυτά τα τηλέφωνα που έχουμε δεχθεί ακόμα και από την τροχαία ή το λιμενικό που ψάχνουν τις ΕΠΥ, σε περιπτώσεις τροχαίων,  διαπιστώνουμε ότι κάτι πρέπει να γίνει στο θέμα των στοιχείων επικοινωνίας  για να μην ταλαιπωρείται όλος αυτός ο κόσμος που έχει ατυχήματα με ασφαλισμένους σε αυτές τις εταιρίες.

Δεν αρκεί να αναφέρουν πάνω στο συμβόλαιο την επωνυμία της εταιρίας, αλλά πρέπει να φέρουν εξίσου  ευδιάκριτα και με επισήμανση ότι στην Ελλάδα εκπροσωπείται από αυτό το νομικό πρόσωπο και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας.

Επιπλέον να υποχρεωθούν όλες αυτές οι εταιρίες , οι εκπρόσωποι ή  αντιπρόσωποι τους να έχουν στην Ελλάδα  ιστοσελίδα επικοινωνίας ( με την επωνυμία της εταιρίας)  αφού πλέον εκεί ψάχνει όλος ο κόσμος.  

Την λύση πρέπει να την βρουν Εποπτική Αρχή και Υπουργείο Ανάπτυξης. Διαφορετικά ταλαιπωρούν κόσμο που ψάχνετε στο άγνωστο ! Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *