Την μελλοντική πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής συζητά με όλους τους εργαζόμενους στην εταιρία ο νέος CEO R. Gauci

Θετικά είδαν οι εργαζόμενοι στην Εθνική Ασφαλιστική την ενέργεια του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας Robert Gauci να συζητήσει με όλους τους εργαζόμενους για την εταιρία και το μέλλον της.

Σχετική ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης “Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία” αναφέρει : 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Συμμετοχή όλων των εργαζόμενων της Εταιρίας στην ενημέρωση του κου Gauci

Συνάδελφοι,

Η παράταξή μας καλωσορίζει την ενέργεια του Διευθύνοντος Συμβούλου κου R. Gauci να καλέσει σε συνάντηση το προσωπικό της Έδρας με θέμα την μελλοντική πορεία της Εταιρίας. Θετικό αποτύπωμα που ενισχύεται με την ισότιμη πρόσκληση και των συναδέλφων μας μέσω των εταιριών ενοικίασης.

Το θετικό αποτύπωμα που αφήνει αυτή η πρόσκληση ωστόσο μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αν περιλάβει στην ενημέρωση και τους εργαζόμενους που δεν προσκλήθηκαν και αυτοί είναι οι συνάδελφοί μας της πρώτης γραμμής εξυπηρέτησης των συνεργατών και των ασφαλισμένων μας:

  • οι εργαζόμενοι στο Call Center
  • οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια
  • οι εργαζόμενοι στα Εταιρικά Γραφεία παραγωγής.

Τον καλούμε να τους συμπεριλάβει, έστω και με την συμμετοχή τους μέσω τηλεδιάσκεψης, γιατί το μέλλον της Εταιρίας μας αφορά όλες και όλους. Ας δείξει έμπρακτα ότι τους θεωρεί το ίδιο με τους εργαζόμενους της Έδρας.

Παράλληλα σ’ αυτή την ενημέρωση τον καλούμε να ακούσει τους εργαζόμενους και τον Σύλλογο και να μην περιοριστεί σε μονόλογο.

Θα είναι μια κίνηση που θα πιστωθεί στα θετικά της αρχής της θητείας του.

Συναδελφικά,

Η Σ.Ε

ΥΓ: Η τοποθέτησή του θα μας δείξει το ποιά Εταιρία και ποιό μέλλον μας περιμένει, αλλά και κατά πόσο σε αυτό θα υπολογίζονται οι εργαζόμενοι σαν κυρίαρχο στοιχείο του.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *