Τι ανέφεραν διεθνή ΜΜΕ για την επιλογή του αγοραστή της Εθνικής Ασφαλιστικής

Το Insurance Insider και το Reuters, σε σχετικά δημοσιεύματα τους, την Παρασκευή, αναφέρθηκαν στην επιλογή του αγοραστή της Εθνικής Ασφαλιστικής.

To δημοσίευμα από το Reuters

Συγκεκριμένα, το «The Insurance Insider» ανέφερε ότι, η Exin φαίνεται να κερδίζει την μάχη για την απόκτηση της μεγαλύτερης κρατικής ασφαλιστικής στην Ελλάδα.
Και συμπληρώνει, σύμφωνα με πηγές η μακρόχρονη διαδικασία πλησιάζει στο τέλος της, μετά από μήνες κατά τους οποίους η Exin και ο ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος χρηματοδότης John Calamos ανταγωνίστηκαν έντονα με τρεις κινεζικές εταιρίες.

To δημοσίευμα στο Insurance Insider

Επίσης, το Reuters τονίζει ότι στο τέλος της εβδομάδας (που ξεκίνησε) θα είναι σε θέση να ανακοινωθεί ο αγοραστής για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Η Εθνική Τράπεζα, όπως αναφέρει έχει θέσει σε πώληση τουλάχιστον το 75% της θυγατρικής της ασφαλιστικής εταιρίας Η πώληση αρχικά αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα ( Την περασμένη Παρασκευή)

“Το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας συγκλήθηκε την Παρασκευή, η διαδικασία πώλησης προχωράει καλά, αλλά υπάρχουν ορισμένα εναπομείναντα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν”, δήλωσε μία από τις πηγές .Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *