Τι αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής σχετικά με τα δημοσιεύματα για την Εxin Group

Τις τελευταίες μέρες είδαμε σειρά δημοσιευμάτων που αφορούσαν την οικονομική ρευστότητα της EXIN Reinsurance και είχαν όλα σαν πηγή ένα άρθρο της 5/9/2017 του έγκυρου βρετανικού ασφαλιστικού συνδρομητικού site Insurance Insider που υπογράφεται από τον αρχισυντάκτη του Adam McNestrie.

Η συμφωνία πώλησης της Εταιρίας μας υπογράφεται από την ΕΤΕ και την EXIN Financial Services Holdings B.V. μητρικού σχήματος που εμφανίζεται να περιλαμβάνει τις εταιρίες EXIN Capital Partners, EXIN Group, EXIN Wholesale, EXIN Re, EXIN Sure και συμμετέχει κατά 50% στην AIG Ελλάς Α.Ε.

Σίγουρα, τα δημοσιεύματα που περιγράφουν οικονομικά προβλήματα μίας από τις εταιρίες του σχήματος λειτουργούν ιδιαίτερα αρνητικά και προς την Εταιρία μας.

Από την πλευρά μας έχουμε ήδη ζητήσει τόσο από την Εταιρία μας, όσο και από την EXIN να τοποθετηθούν πάνω σ’ αυτά, αλλά και να παράσχουν τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν την οικονομική ευρωστία του ομίλου.

Οφείλουν να ενημερώσουν πρώτα και κύρια τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της Εταιρίας μας, τα δίκτυα πωλήσεων και τους εργαζόμενους.

Η ανησυχία είναι διάχυτη και κακογραμμένες διαρροές από το γραφείο τύπου της ΕΤΕ δεν βοηθούν στην εμπέδωση του κλίματος εμπιστοσύνης που διαχρονικά υπάρχει στις σχέσεις της Εταιρίας μας και των ασφαλισμένων της.

Ήδη ο ανταγωνισμός χρησιμοποιεί τα δημοσιεύματα για να χτυπήσει την Εθνική Ασφαλιστική.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να πληγεί η εικόνα της Εταιρίας μας γιατί αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε μας.

Οι εργαζόμενοι αλλά και τα δίκτυα πωλήσεων είναι εδώ και δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση ότι θα προασπίσουν το κύρος, το μέγεθος, την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της Εταιρίας μας, αλλά και θα είναι ενεργά παρόντες για να διασφαλίσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *