Τι είπαν Βοτσαρίδης και Ζορμπάς για το θέμα της ασφάλισης των υποψηφίων οδηγών; ( Βίντεο)

Σε γόρδιος δεσμός έχει μετατραπεί το θέμα της νομοθετικής ρύθμισης για την ασφάλιση των εξεταζόμενων νέων οδηγών για άδεια οδήγησης ,χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής αντίστοιχο ασφαλιστικό προϊόν στην αγορά αλλά και χωρίς να διευκρινίζονται τα όρια των ποσών της ασφαλιστικής κάλυψης.

Σε τηλεοπτική  εκπομπή του TV 100 μίλησαν τόσο ο Γιάννης Βοτσαρίδης , πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Interlife ασφαλιστικής, όσο και ο Δημήτρης Ζορμπάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και πρόεδρος της επιτροπής ασφάλισης αυτοκινήτου της Ενωσης των ασφαλιστικών εταιριών.

Ο κ. Ζορμπάς ανέφερε ότι εφόσον δεν γίνονται οι εξετάσεις σε κυκλοφοριακά πάρκα αλλά σε δρόμους κανονικής κυκλοφορίας οι καλύψεις πρέπει να είναι αντίστοιχες με αυτές που ισχύουν για την ασφάλιση οχημάτων υποχρεωτικής αστικής ευθύνης.

Ο κ. Βοτσαρίδης ανέφερε ότι ο νόμος δεν θέτει πλαίσιο ορίων ασφαλιστικής κάλυψης για την ασφάλιση αυτή, απλά αναφέρεται σε καλύψεις που πρέπει να περιέχει το συμβόλαιο. Στα πλαίσια αυτά είπε η εταιρία του σχεδίασε ένα προϊόν που θα είναι διάρκειας μίας ημέρας και θα στοιχίζει τα 110- 120 ευρώ.

Δείτε το βίντεοΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *