Τι είπε ο John Koudounis της Calamos Investments, που συμμετέχει στην Exin Group ,με την Λαγκάρντ

Ενδιαφέρον για την ελληνική οικονομία από τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία που συμμετέχει στην Exin, που έχει συμφωνήσει στην εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο κ. John Koudounis, Διευθύνων Σύμβουλος της Calamos Investments. Πηγή: greece.greekreporter.com

Η Χριστίνα Λαγκάρντ μπορεί σύντομα να επισκεφθεί την Αθήνα για να συζητήσει με την ελληνική κυβέρνηση τη μελλοντική θέση του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης.

Αυτο ανέφερε John Koudounis, Διευθύνων Σύμβουλος της Calamos Investments, ο οποίος μίλησε με την επικεφαλής του ΔΝΤ στο περιθώριο της συνόδου κορυφής Concordia 2017.

Σύμφωνα με το greece.greekreporter.com, η Ελλάδα αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ πολιτικών , ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων στη διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Μιλώντας αποκλειστικά στο greece.greekreporter.com ο κ. Κουδούνης είπε ότι σήμερα η Ελλάδα δεν είναι απαραιτήτως εκτός κρίσης, αλλά «προχωρούμε».

“Τα μέτρα λιτότητας πρέπει να αρθούν, χρειαζόμαστε κάποια ανακούφιση … Αν ο πρωθυπουργός [Αλέξης Τσίπρας] συνεχίσει να πιέζει, μπορεί να πάρει κάποια ανακούφιση από την ΕΕ και το ΔΝΤ”.
Ο κ. Κουδούνης διακεκριμένος Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, χρησιμοποίησε τις γνώσεις και τις επαφές του για να βοηθήσει τις ελληνικές κυβερνήσεις του παρελθόντος και του παρόντος στις σχέσεις τους με την Ουάσινγκτον, ενώ έχει στενή επαφή με βασικούς ανθρώπους της κυβέρνηση Τραμπ
Ο κ Κουδούνης ήταν επίσης καθοριστικός παράγοντας για τη συμμετοχή της Calamos Investments στην Exin Group, η οποία πρόσφατα πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα με την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Δεν νομίζω ότι η ελληνική κρίση τελείωσε τελείως, αλλά πιστεύω ότι τα χειρότερα είναι πίσω μας ,δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουδούνης

Πηγή : greece.greekreporter.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *