Τι ετοιμάζουν τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς για τις 17 Σεπτεμβρίου;

Καθώς οδεύουμε αισίως στην συμπλήρωση  δύο χρόνων πανδημίας Covid 19  με πολλά και διαφόρων τύπου lockdown τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς επιχειρούν την πρώτη και δια ζώσης χαλαρή συνάντησή τους.

Τελευταία εκδήλωση φυσικής παρουσίας ήταν η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών στο Μέγαρο Μουσική  το 2020 πριν ξεκινήσουν οι περιορισμοί του πρώτου κύματος της πανδημίας.

Μια σειρά από εκδηλώσεις και συνέδρια πήραν ακυρώσεις ή έγιναν διαδικτυακά τόσο το 2020 όσο και την χρονιά που διανύουμε, με πιο σημαντική αναβολή αυτή του ασφαλιστικού και αντασφαλιστικού συνεδρίου της Υδρας.

Ο Σύνδεσμος  Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ) που συνήθως, εκτός των άλλων, διοργάνωνε κάθε χρονιά δύο ανοιχτές εκδηλώσεις ( για την θερινή και χειμερινή σεζόν) συνάντησης των μελών του και ανθρώπων της ασφαλιστικής αγοράς  επανέρχεται με το πρώτο ανοικτό events του στην Covid-19 εποχή.

Όπλο γι αυτό το “άνοιγμα”  το εμβόλιο. Μάλιστα στη σχετική πρόσκληση που έχει αναρτήσει στα Social Media αναφέρει χαρακτηριστικά : “Θέλουμε να σας δούμε από κοντά εμβολιασμένους και ανανεωμένους” Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *