Τι λένε οι εργαζόμενοι στην Εθνική Ασφαλιστική για τις διαδικασίες πώλησης από την ΕΤΕ

Με σημερινή ανακοινωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής αναφέρει ότι ξεκινούν οι διαδιασίες για την πώληση της Εταιρίας, τονίζοντας ότι είναι αντίθετος στην πώληση αυτή και ότι θα δόσει αγώνα να μείνει Ελληνική η Εθνική Ασφαλιστική.
47363623

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Συνάδελφοι,

Μετά από 8 χρόνια, η Εθνική Τράπεζα βγάζει πάλι την Εθνική Ασφαλιστική στο σφυρί.

Η διαφορά από την προηγούμενη φορά είναι ότι τώρα λένε ότι αναγκάζονται να το κάνουν.

Το κωδικό όνομα του ξεπουλήματος έχει ήδη βρεθεί: “Πηνελόπη”.

Οι προξενήτρες επίσης βρέθηκαν: Goldman Sachs και Morgan Stanley, τα γνωστά κοράκια των αγορών.

Ο ενδιάμεσος διαμεσολαβητής είναι η Ernst Young.

Τις επόμενες μέρες όλα τα στοιχεία της Εταιρίας θα μπουν σε ένα data room, όπου ο κάθε μνηστήρας θα μπορεί να τα παραλάβει και να τα ελέγξει.

Άλλη μια φορά ξαναβλέπουμε το ίδιο έργο με πρωταγωνιστές αυτούς που τους ενοχλεί η ελληνικότητα της Εταιρίας μας, αυτούς που έχουν μάθει να ξεπουλάνε ό,τι είναι ανίκανοι να αναπτύξουν.

Που πήγαν οι δηλώσεις της Διοίκησης της ΕΤΕ για εναλλακτικές λύσεις, που είναι οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού για “έγκλημα κατά της Εθνικής οικονομίας;

Θα κινηθούν για την αποτροπή του “εγκλήματος”; Λύσεις υπάρχουν!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι εργαζόμενοι καλούν για μια ακόμα φορά τον κάθε συνεργάτη, τον κάθε ασφαλιστή, τον/την κάθε ασφαλισμένο/η, τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας, που θέλει να αντισταθεί στα ξεπουλήματα εθνικού πλούτου να σταθεί στο πλάι μας.

Να σταθεί μαζί μας στον αγώνα που θα δώσουμε για να κρατήσουμε Ελληνική την Εταιρία μας κόντρα στους γύπες των αγορών. Γιατί πιστεύουμε ότι η Εθνική Ασφαλιστική είναι οι άνθρωποί της.

Αυτοί που εργάζονται σ’ αυτήν. Αυτοί που συνεργάζονται με μας. Οι χιλιάδες ασφαλισμένοι που έχουν εμπιστευτεί σε αυτή την Εταιρία την ασφάλισή τους και δεν θέλουν κάποιον “επενδυτή” από την Γερμανία, τον Καναδά ή την Κίνα να διαφεντεύει τις τύχες τους.

Για όλους εμάς, ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται!

Ξεκινάμε λοιπόν!!

Συναδελφικά,

Το Διοικητικό ΣυμβούλιοΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *