Τον αναζητούσαν ως θύμα από παράσυρση ΙΧ …αλλά ήταν σπίτι του είχε κάνει και δήλωση στην ασφαλιστική εταιρία !

Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όπου 64χρονος άνδρας προσπάθησε με το ΙΧ αυτοκίνητό του να διασχίσει δύσβατο σημείο από το οποίο περνάει ο ποταμός Τριπόταμος, πίσω από τα Παλαιά Σφαγεία στη Βέροια, με αποτέλεσμα αυτό να παρασυρθεί από τα φουσκωμένα νερά λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία κινητοποιήθηκαν, έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν τις έρευνες προκειμένου να βρουν τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Στο σημείο μάλιστα κατέφθασε και ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Παχίδης..

Κι εκεί που οι έρευνες έμοιαζαν άκαρπες, με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται σε εκνευρισμό καθώς οι διεργασίες γίνονταν μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες… ειδοποιούνται πως.. ο 64χρονος είναι ζωντανός, χαίρει άκρας υγείας και βρίσκεται σπίτι του!!!

Τι έγινε λοιπόν;;

Όταν ο 64χρονος προσπάθησε να διασχίσει το σημείο όπου ήταν φουσκωμένα τα νερά, παρασύρθηκε μεν το αυτοκίνητο, γλίτωσε αυτός δε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, πιάστηκε από ένα κλαδί!!!

Κι αφού κατάφερε να βγει ζωντανός από όλη αυτή την περιπέτεια, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που σκέφτηκε να κάνει, ήταν να πάει στην ασφαλιστική εταιρεία να κάνει δήλωση απώλειας και στη συνέχεια να πάει σπίτι..!!!

Πηγή : verianet.gr

Η φωτογραφία είναι αρχείουΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *