Τουριστικός «παράδεισος»… για δωρεάν νοσηλεία το νοσοκομείο του ΕΣΥ στη Κέρκυρα

Απίστευτο και όμως πραγματικότητα, σύμφωνα με το όσα καταγγέλλει ο σύλλογος των γιατρών του ΕΣΥ της Κέρκυρας, καθώς τουρίστες φεύγουν από το νοσοκομείο με δωρεάν νοσηλεία και βέβαια οι ασφαλιστικές τους εταιρίες θα τον προτείνουν σαν τον καλύτερο τουριστικό προορισμό.

78332Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας στο νοσοκομείο του νησιού, την τουριστική περίοδο αυξάνει ο όγκος εργασίας, αλλά τα έσοδα… διαφεύγουν.
Χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει :
«Το τραγικότερο ίσως όλων είναι ότι οι τουρίστες-χρήστες των υπηρεσιών του Τμήματος Επειγόντων αλλά και οι νοσηλευόμενοι σε κλινικές του νοσοκομείου και οι ασφαλιστικές τους εταιρείες τις περισσότερες φορές δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα!!! Οι παρεχόμενες υπηρεσίες, προς μεγάλη έκπληξη και των ίδιων, είναι εντελώς δωρεάν, όταν αυτές παρέχονται μεταξύ 11μ.μ. και 7π.μ.. καθώς αυτό το χρονικό διάστημα δεν λειτουργεί γραμματεία στο νοσοκομείο. Η ίδια αδυναμία υπάρχει όταν τα εξιτήρια γίνονται απογεύματα, αλλά και από Παρασκευή μεσημέρι μέχρι Δευτέρα πρωί, καθώς υπάρχει αδυναμία άμεσου υπολογισμού των νοσήλιων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καθημερινή απώλεια χιλιάδων ευρώ, ποσού που θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει τη μισθοδοσία όλου του έκτακτου προσωπικού ,που θα έπρεπε να προσλαμβάνεται για να αντιμετωπίσει την αυξημένη κίνηση.
Ποιος άραγε ευθύνεται για αυτή την κατάσταση; Ποιες ενέργειες γίνονται ενόψει του Πάσχα και της επερχόμενης τουριστικής περιόδου; Οι υπεύθυνοι ας σταματήσουν να κρύβονται και ας δώσουν εξηγήσεις..»
Με πληροφορίες από το corfupress.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *