Το έργο και η αποστολή της Insurance Europe

Η Insurance Europe είναι η Ένωση των Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών επιχειρήσεων της Ευρώπης . 

Δείτε ορισμένες βασικές πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία της και τις δραστηριότητες της.

Η αποστολή της Insurance Europe είναι:

Να εστιάζει την προσοχή σε ζητήματα στρατηγικού ενδιαφέροντος για όλες  τις ευρωπαϊκές ασφαλιστικές και αντασφαλιστές επιχειρήσεις  με βιώσιμο τρόπο.

Να διευρύνει  την  ευαισθητοποίηση σχετικά με τους ρόλους των ασφαλιστών και των αντασφαλιστών στην παροχή ασφαλιστικής προστασίας και ασφάλειας στην κοινότητα καθώς και την συμβολή τους στην οικονομική ανάπτυξη.

Προώθηση – ως η ειδική και αντιπροσωπευτική φωνή του ασφαλιστικού κλάδου – μιας ανταγωνιστικής και ανοιχτής αγοράς προς όφελος του Ευρωπαίου καταναλωτή καθώς και των εταιρικών πελατών.

Για να επιτευχθεί αυτό, η Insurance Europe:

Αντιπροσωπεύει όλους τους ευρωπαίους ασφαλιστές και αντασφαλιστές.

Η Insurance Europe είναι η ευρωπαϊκή ασφαλιστική και αντασφαλιστική ομοσπονδία. Μέσω των φορέων-μελών της που αποτελούνται από εθνικές ασφαλιστικές ενώσεις, η Insurance Europe εκπροσωπεί όλους τους τύπους ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων πανευρωπαϊκών εταιρειών, συνεταιριστικών εταιρειών ή ΜΜΕ. Η Insurance Europe αντιπροσωπεύει επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν περίπου το 95% των συνολικών εσόδων από ασφάλιστρα στην Ευρώπη.

Εκπροσωπεί τον ευρωπαϊκό ασφαλιστικό κλάδο εντός του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου ρυθμιστικού πλαισίου.

Η Insurance Europe είναι η φωνή της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής βιομηχανίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Η Insurance Europe είναι ένας δίκαιος και αξιόπιστος εταίρος και ένα σημείο επαφής για ιδρύματα, κυβερνήσεις και εποπτικές αρχές. 

Πηγή : Insurance EuropeΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *